Nasıl Win 10 2004 sürümüne geçebilirim

Reaksiyon skoru
3
Beyler kaç gündür uğraşıyorum ama bi yapamadım Win 10 2004 sürümüne nasıl gecilir ?

Windows 10 un 2004 diye bir sürümü yok diye biliyorum. Sürüm zaten 2010 yıllarında bir sene de yayinlanmadj mi?

Windows 10 un 2004 diye bir sürümü yok diye biliyorum. Sürüm zaten 2010 yıllarında bir sene de yayinlanmadj mi?
Bu kast edilen sürüm çıkış tarihiyle alakalı değil 2004 güncellemesi anlamında bir kod yani :D

Beyler kaç gündür uğraşıyorum ama bi yapamadım Win 10 2004 sürümüne nasıl gecilir ?
Güncelleme olarak alınmıyor şuan ama ISO kalıbı paylaşıldı rufus programıyla usb'ye yazdırıp çalıştırarak yapılabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalıbı yazdırdıktan sonra format atar gibi boot ederek değil bellekteki setup ı çalıştırarak yüklenmesi lazım

Son düzenleme:
Güncelleme olarak alınmıyor şuan ama ISO kalıbı paylaşıldı rufus programıyla usb'ye yazdırıp çalıştırarak yapılabiliyor

Kalıbı yazdırdıktan sonra format atar gibi boot ederek değil bellekteki setup ı çalıştırarak yüklenmesi lazım
yaptım ama hala 1909 sürümü

İnternette bulabilirsen geçersin ben baktım bulamadım kanka

Win 10 2004 sürümü mü var hocam ?

İnternette bulabilirsen geçersin ben baktım bulamadım kanka
Technopatta var ben geçeli bir aydan fazla oldu

yaptım ama hala 1909 sürümü
Bi yanlışlık veya hata olmuş olabilir link doğru

Yt'da rehber var bi izleyip tekrar denemekte fayda var

Sürüm 2004, 2020 nin 20 si 04 de Nsan güncellemesi (20.04) olarak geçmekte.
Kararlı sürüm mayıs ayında çıkacak demosunu istersen link atabilirim.

Windows 10 sürüm 2004 henüz public olarak publish edilmedi. Bulabileceğiniz bir ISO kalıbı ile temiz kurulum yaparak geçiş gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,917
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri