emirhan1918
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Beyler kaç gündür uğraşıyorum ama bi yapamadım Win 10 2004 sürümüne nasıl gecilir ?
Bu kast edilen sürüm çıkış tarihiyle alakalı değil 2004 güncellemesi anlamında bir kod yaniWindows 10 un 2004 diye bir sürümü yok diye biliyorum. Sürüm zaten 2010 yıllarında bir sene de yayinlanmadj mi?
Güncelleme olarak alınmıyor şuan ama ISO kalıbı paylaşıldı rufus programıyla usb'ye yazdırıp çalıştırarak yapılabiliyorBeyler kaç gündür uğraşıyorum ama bi yapamadım Win 10 2004 sürümüne nasıl gecilir ?
yaptım ama hala 1909 sürümüGüncelleme olarak alınmıyor şuan ama ISO kalıbı paylaşıldı rufus programıyla usb'ye yazdırıp çalıştırarak yapılabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Windows10_Client_x64_tr-tr_19041
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalıbı yazdırdıktan sonra format atar gibi boot ederek değil bellekteki setup ı çalıştırarak yüklenmesi lazım
Technopatta var ben geçeli bir aydan fazla olduİnternette bulabilirsen geçersin ben baktım bulamadım kanka
Bi yanlışlık veya hata olmuş olabilir link doğruyaptım ama hala 1909 sürümü
Sürüm 2004, 2020 nin 20 si 04 de Nsan güncellemesi (20.04) olarak geçmekte.Beyler kaç gündür uğraşıyorum ama bi yapamadım Win 10 2004 sürümüne nasıl gecilir ?