Nasıl Youtube Kanalımı Yükseltirim

Efe_Tkn

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
Ben Youtube 5 ay önce başladım ve 3 video attım ve izlenmedi diye kanal konumu değiştirdim pratik bilgiden oyuna geçicektim oyunlarda çok var beni bulmazlar animasyon desen öğrenemesi çok uzun ve 3 gün sürüyormuş ve ben anca çöp adam çizebiliyorum ve deneme sürümünün son bir günü kaldı.
ha bide ad bulma var
bide para kazanana kadar en az 3 ay lazım deneme sürümleri yetemez para desen ininala yatıramıyom corona var pcyle bişey desen ekran kartım bozuldu eskisini taktım eskisi minecraftı açmıyor
Kısaca Nasıl Youtube Kanalımı Büyütürüm

Ben Youtube 5 ay önce başladım ve 3 video attım ve izlenmedi diye kanal konumu değiştirdim pratik bilgiden oyuna geçicektim oyunlarda çok var beni bulmazlar animasyon desen öğrenemesi çok uzun ve 3 gün sürüyormuş ve ben anca çöp adam çizebiliyorum ve deneme sürümünün son bir günü kaldı.
ha bide ad bulma var
bide para kazanana kadar en az 3 ay lazım deneme sürümleri yetemez para desen ininala yatıramıyom corona var pcyle bişey desen ekran kartım bozuldu eskisini taktım eskisi minecraftı açmıyor
Kısaca Nasıl Youtube Kanalımı Büyütürüm
Şanssızlıklar biraz seni bulmuş gibi dostum. Biraz zor görünüyor ama bildiğinden vazgeçme.

Lets play kanallarından uzağım.

Son düzenleme:
Dostum sadece azim ve durmadan yapman gerekiyor. 5 ay önce açılan kanala 3 video az değil mi? Hemen izlenmedi diye vazgeçmemen gerek. Azimle devam edersen ileri de izleneceğini düşünüyorum.

5. sınıfken yapıyordum 2 günde falan 1 video yüklüyordum. Kanal büyümeye başlamıştı 4k falan izlenmişti bi video o zamanlar.
Sonra başıma kötü şeyler geldi videoların hepsini silmek zorunda kaldım.
Şimdiki aklım olsa da devem etseydim.

Lets play kanalları artık izlenmemeye başladı ancak videoya bolca tag koyarak bulunmasını kolaylaştırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende eleştiri kanalı açmayı düşünüyorum malum yorekok hayranıyım.

kanal ver abone olak reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şanssızlıklar biraz seni bulmuş gibi dostum. Biraz zor görünüyor ama bildiğinden vazgeçme.

ne yazıkki:sick::sick:

Son düzenleme:
Geri