Neler Yeni

🔥İndirim Nays 20tl ve üzeri para yatırımlarında kampanya!

oEnesQlf

80+ Silver
Doğrudan paparaya çekim yok, tosla kartı alıp parayı toslaya çekip oradan paparaya atabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında şeyi denesene.
Papara> yatır> banka kartı ile yatır> nays kart bilgileri
Olmadı 2. Dediğin hata verdi

Tosla kart alınca direkt atılabiliriyor mu çünkü bende kendine ait banka hesabından para atman lazım diyor

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olmadı 2. Dediğin hata verdi

Tosla kart alınca direkt atılabiliriyor mu çünkü bende kendine ait banka hesabından para atman lazım diyor
Büyük ihtimalle işlemini gerçekleştiremiyoruz diye hata veriyor.
Toslada da aynısını diyor ama iki defa üst üste yatırmayı denediğinde tekrar hata verip işlemi tamamlıyor.

oEnesQlf

80+ Silver
Büyük ihtimalle işlemini gerçekleştiremiyoruz diye hata veriyor.
Toslada da aynısını diyor ama iki defa üst üste yatırmayı denediğinde tekrar hata verip işlemi tamamlıyor.
Hocam bu sefer de " bu kart kayıtlarımızda mevcut.Aynı kart sadece bir hesapta kaydedilebilir." hatasını veriyor

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bu sefer de " bu kart kayıtlarımızda mevcut.Aynı kart sadece bir hesapta kaydedilebilir." hatasını veriyor
Neyi yapmaya çalıştında bu hatayı verdi anlayamadım. Ben her gün nays'tan toslaya para atıyorum.
Tosla> para yükle çek> bank kartımla yükle> nays bilgileri
Bunu yaptığında yine ilkte hata verip ikinci sefer denediğinde işlemi tamamlaması lazım. Neredeyse nays ilk çıktığından belli bu şekil kullanıyorum.

oEnesQlf

80+ Silver

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Papara yatır bölümünden nays kart bilgilerini girdiğimde bu hatayı verdi.
Başka papara hesabına nays kartini kayıt etmiş olmalısın, başka o hatayı neden verir bilmiyorum.
Tosla kart alırsan onu kullanırsın.
Şunu yapsana tosla için:
Tosla> para yükle çek> bank kartımla yükle> nays bilgileri
Para tosla hesabına yatması lazım. Yattıktan sonra tosla kartını uygulamaya kaydedersin.
Ondan da sonra:
Papara> Para yatır> Tosla kart bilgilerin
Bu şekilde nays'tan toslaya, tosladan da paparaya para transferin gerçekleşir. Ama bana sorarsan gerek yok, Tosla da kalsın paran.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Papara ve tosladan yatırırsan işlem ücreti almıyor. Nays'dan paparaya ya da toslaya çekmeye çalışırsan, Papara için 10 liraya 20 kuruş, Tosladan yine işlem ücreti yok.
Tosla veya paparadan nasıl yatırıyoruz peki? Parayı çekmek için banka hesabı ile 1 kere para yatırılması gerekiyor çünkü.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tosla veya paparadan nasıl yatırıyoruz peki? Parayı çekmek için banka hesabı ile 1 kere para yatırılması gerekiyor çünkü.
Gerekmiyor olması lazım, ben yapmadım onu.
Nays> para yükle> banka kartı ile yükle> Tosla ya da papara kartın> şimdi kazan yapacaksan minimum 20₺

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Gerekmiyor olması lazım, ben yapmadım onu.
Nays> para yükle> banka kartı ile yükle> Tosla ya da papara kartın> şimdi kazan yapacaksan minimum 20₺
Onu 1 kere yaptım hocam fakat benden yine banka hesabımdan 1 kere para yükleme şartı verdi. Ama şöyle yapılabilir belki, parayı kart ile yükleyip. Tosladan kart ile yatırıp banka hesabına çekilebilir.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Onu 1 kere yaptım hocam fakat benden yine banka hesabımdan 1 kere para yükleme şartı verdi. Ama şöyle yapılabilir belki, parayı kart ile yükleyip. Tosladan kart ile yatırıp banka hesabına çekilebilir.
Çevrende iş bankası bankamatik'i varsa QR okutup para yatırabilirsin. Bu şekilde para gönder kısmı açılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,753
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom