mehmet_1818
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Davet hakkı bitmemiş biri özelden nays davet linki atabilir mi?
Hayır. Her iki taraf da kazanmıyor mu? Paparada öyleydiSen bir şey kazanmıyorsun bunu biliyorsun değil mi?
Linkini kullandığın kişi 50Tl kazanıyor sen bir şey kazanmıyorsun.Hayır. Her iki taraf da kazanmıyor mu? Paparada öyleydi
Nays öyle değil ne hocam hem kazandan bile 20 TL kazanırsınHayır. Her iki taraf da kazanmıyor mu? Paparada öyleydi
Nays öyle değil ne hocam hem kazandan bile 20 TL kazanırsın
Anladım. bilgi için sağolunLinkini kullandığın kişi 50Tl kazanıyor sen bir şey kazanmıyorsun.
Geçen sene kaydolduğumda benim linkimle kayıt olan hesaplar da aynı parayı almıştı sonradan değiştiyse bilmiyorum.Anladım. bilgi için sağolun
50'ymiş hocam ama kazandırmak istiyorsan atayım özelden d:
Nays öyle değil ne hocam hem kazandan bile 20 TL kazanırsın
Artık finansal işlemlere para vermiyor, kolayca borç alıyor, üstüne bol bol da hediye para kazanıyoruz! Sen de Nays’a gel, birlikte kazanalım. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=6047ece6-0ebd-49fe-be51-32e76368357bDavet hakkı bitmemiş biri özelden nays davet linki atabilir mi?
Davet linkiyle kayıt için linki atanın tel nosu gerekiyormuş. link üzernden kayıt olursam Linki atan kişi benim bilglerimi tel no vs görebilir miGeçen sene kaydolduğumda benim linkimle kayıt olan hesaplar da aynı parayı almıştı sonradan değiştiyse bilmiyorum.