Neler Yeni

Nays Defacto indirimi olmaması

QRuder

80+ Silver
Nays içinde ilk alışverişe %20 indirim var diyor kendi hesabımdan denedim bi ,daha önce alışveriş yapmıştım fakat bu şart değil okuduğum kadarı ile. Daha önce indirimi kullanmadım yanlış anlaşılmasın. Şimdi kullanmak istedim olmadı, direkt kartı yazdım fiyatta düşme olmadı dedim sipariş veriyim belki son anda düşer felan verdim fakat düşmedi iptal ettirdim onu şimdi tekrar alım yapacağım yeni hesap açtık farklı tel no sundan fakat onda da kabul etmiyor ben çözemedim kullanan varmı daha önce ?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Yarın anlaşmalar yenilenir. Yarını bekle. Ama Defacto indirimi olur mu o meçhul. Şuan Pazaramada Nays10 kodu da çalışmıyor.

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zam gelmeden alıcam, yani bende gift puan var yine 314 liralık 2 parçayı 266 liraya alıyorum ama işte nays ile daha fazla indirim oluyor

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
hocam zam gelmeden alıcam, yani bende gift puan var yine 314 liralık 2 parçayı 266 liraya alıyorum ama işte nays ile daha fazla indirim oluyor
Bugün anlaşmaların son günü. En azından Pazarama için anlaşmanın aktif olmadığını söyleyebilirim. Yapılabilecek bir şey yok gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Eğer indirimli ürün eklerseniz sepete indirim uygulanmıyor normal indirimsiz ürün eklerseniz indirim uygulanıyor.

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer indirimli ürün eklerseniz sepete indirim uygulanmıyor normal indirimsiz ürün eklerseniz indirim uygulanıyor.
nasıl yani şöyle indirim olmaması mı lazım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım dediğiniz gibi denedim oluyor evet şimdi puanları felan da harcadık yarın iade vs olsun da yapayım eyvallah

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-01-01 220127.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-01 220127.png
    6 KB · Hit: 53
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
nasıl yani şöyle indirim olmaması mı lazım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım dediğiniz gibi denedim oluyor evet şimdi puanları felan da harcadık yarın iade vs olsun da yapayım eyvallah
Evet kendiniz bulmuşsunuz zaten. Bir şey değil.

Top Bottom