ege001
80+ Silver
Dahası
Yurtdisi alisverislerde guven vermiyor bana. Birde sevmiyorum. Her zaman VISA tercih ederim secme sansim varsa.TROY neden
Yurtdisi alisverislerde guven vermiyor bana. Birde sevmiyorum. Her zaman VISA tercih ederim secme sansim varsa.TROY neden
Hocam kart alabilme sartlari belli mi? Belli bir uygulamayi kullanim suresi yada hesabin onayli olmasi sarti gibisinden.Arkadaşlar birkaç dakika önce müşteri hizmetleri ile görüştüm.
Daha fazla sorusu olan müşteri hizmetlerine sorabilir.
- @K1NGO82 dediği gibi sınırlı kişiler içinmış. Herkese açık değil.
- Kargo şirketi belli değil.
- Papara gibi, kapıda imza ve tc kontrol yapılıyormuş. Teslim alma noktası gibi bir yere sipariş verilmiyormuş.
- 18 yaş altı olmak teslim alırken sorun çıkamıyormuş.
- Gönderim tamamen ücretsiz.
- Evde değilken gelirse ertesi gün tekrar dağıtıma çıkacakmış.
"Kartımı getir" menüsünü görüyorsan sipariş verebilirsin. Göremiyorsan para versen de sipariş veremezsin.Hocam kart alabilme sartlari belli mi? Belli bir uygulamayi kullanim suresi yada hesabin onayli olmasi sarti gibisinden.
internetten ne alsam nays, Kiyafet alsam nays, elektronik alsam nays. Bana vermemisHer kuruşu Nays sanal kartla harcıyordum, bana vermemiş. Yakışmadı Nays
Dört gözle bekliyorumVerir size de. Herkese verecekler illaki. Yoksa niye kart çıkartsınlar
Aynı şekilde hocam...internetten ne alsam nays, Kiyafet alsam nays, elektronik alsam nays. Bana vermemis