Neler Yeni

Nays iş bankası müşterisi olma hakkında

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Dostlar biliyorsunuz ki Nays'taki limitleri kaldırmak için müşteri kaydını tamamlamak gerekiyor. Uygulamada işbankası şubesine gitmemiz gerektiği yazıyordu. Fakat uygulama üzerinden canlı destekten de olabileceğini duydum. Gerçekten de şubeye gitmeden bunu yapabilir miyim?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Dostlar biliyorsunuz ki Nays'taki limitleri kaldırmak için müşteri kaydını tamamlamak gerekiyor. Uygulamada işbankası şubesine gitmemiz gerektiği yazıyordu. Fakat uygulama üzerinden canlı destekten de olabileceğini duydum. Gerçekten de şubeye gitmeden bunu yapabilir miyim?
bunu neden canlı desteğe sormuyorsun ki ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Hocam sorcaktım da buradaki kişilerin de deneyimlerini merak ediyorum doğrusu.
dostum burdaki kişiler ya çoğu iş bankalı yada büyük ihtimal bunu canlı desteğe sorandır benden tavbsiye canlı desteğe sor ondan sonra yok derse ona göre gel tekrar konu aç yani bu açılacak konu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum burdaki kişiler ya çoğu iş bankalı yada büyük ihtimal bunu canlı desteğe sorandır benden tavbsiye canlı desteğe sor ondan sonra yok derse ona göre gel tekrar konu aç yani bu açılacak konu değil
cevabı burdaki arkadaşlardan daha detaylı verecek kişi var yani sana o anlamda yanlış anlama

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevabı burdaki arkadaşlardan daha detaylı verecek kişi var yani sana o anlamda yanlış anlama
Anladım hocam. Teşekkürler.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
müşteri ol seçeneği olması lazım iş bankası mobil uygulamasını indir sonra oradan kolayca adımları izleyerek müşterisi olabiliyorsun. görüntülü görüşmeye alıyorlar. kimliğini falan gösteriyorsun 10 dakika da tamam

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Anladım hocam. Teşekkürler.
rica ederim ne demek baktın canlı destek hayır diyor o zaman konu aç deki böyle böyle bir şey vardı yokmuş sordum ne yapayim o zaman yardımcı oluruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Canli destek değil de tam olarak görüntülü görüşüyorsunuz oradaki temsilci ile. Bankaya gitmenize gerek yok. Sizin resminizi vs çekiyor kimliğinizi çekiyorsunuz bitiyor

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Canli destek değil de tam olarak görüntülü görüşüyorsunuz oradaki temsilci ile. Bankaya gitmenize gerek yok. Sizin resminizi vs çekiyor kimliğinizi çekiyorsunuz bitiyor
Teşekkür ederim. Çunkü geçende bir konuya rastladım. Bir arkadaş da sizin dediğiniz gibi kaydolmuş. Bu yüzden sormuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,774
Üyeler
164,378
Son üye
PES34
Top Bottom