Nays'ın güldüren kampanyası :D

dijital platformlar için Netflix, spotify... max kazanç 80tlye düşmüş galiba 200tl'ydi

nays zaten iğrenç bir platform paranı al çek falan zaten çok sıkıntı çıkarıyor birde cashbavk azaltmışlar artık işim olmaz

şimdi ben aralıkta oyun aldım kotanın 80i doldu sonra biraz daha aldım 60 almam gerekiyor normalde ama kota dolu olduğu için 20 verdi kalan 40 ı bu ay veriyor mu
hee siz kotayı doldurmuşsunuz daha gelmez cashback. 1 ayda max 100 tl cashback alabiliyorsunuz daha fazlasını alamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hee siz kotayı doldurmuşsunuz daha gelmez cashback. 1 ayda max 100 TL cashback alabiliyorsunuz daha fazlasını alamazsınız.
zaten o 100 tl lik sınır 50 ye düştü

nays zaten iğrenç bir platform paranı al çek falan zaten çok sıkıntı çıkarıyor birde cashbavk azaltmışlar artık işim olmaz
++
Yüzde 10-15 için taksitten vazgeçiyorsun amazonda. Düzenli maaşı olan birinin pek kullanacağı sistemler değil.

Her türlü en iyi platform naysdır.papara %5 YouTube geri ödemesi felan yapıyor aga .d ?

Ertesi gün saat 12 olmadan yatıyor benim cashbacklerim daha yeni amazondan 200₺ aldım

bende aynısını düşünmüştüm en kötü oynamazlar demiştim ama %10'u görünce yıkıldım. neyse kanka spiderman'e devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,109
Üyeler
186,018
Son üye
EmirhanDenizZent
Geri