Neler Yeni

NAYS'tan borç almak mantıklı mı?

hamzaersoy

80+ Bronze
NAYS hesabım yok ama bi süre sonra bir miktar borç almam gerekecek
faiz yüzdesini ve belli başlı şartları anlatabilecek ve ne kadar mantıklı olduğunu söyleyebilecek kullanıcılar varsa sevinirim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Muhammet Kürkçü
NAYS hesabım yok ama bi süre sonra bir miktar borç almam gerekecek
faiz yüzdesini ve belli başlı şartları anlatabilecek ve ne kadar mantıklı olduğunu söyleyebilecek kullanıcılar varsa sevinirim
Nakit avans ile aynı mantıkda çalışıyor çokda bir olayı yok aslında. Eğer yüksek miktarları uzun süreli tutmayı düşünüyorsanız deli faiz biniyor haberiniz olsun. Faiz yüzdesi zaten borç alma kısmında yazıyor

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nakit avans ile aynı mantıkda çalışıyor çokda bir olayı yok aslında. Eğer yüksek miktarları uzun süreli tutmayı düşünüyorsanız deli faiz biniyor haberiniz olsun. Faiz yüzdesi zaten borç alma kısmında yazıyor
herkese faiz oranı aynı olarak belirleniyorsa şu şartlarda benim için faiz oranına bakabilir misin?
50.000₺ + 12 ay taksit

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Muhammet Kürkçü
herkese faiz oranı aynı olarak belirleniyorsa şu şartlarda benim için faiz oranına bakabilir misin?
50.000₺ + 12 ay taksit
Benim limit 5k olduğundan maalesef bakamam ama eğer 12 ay taksit istiyorsanız muhtemelen neredeyse çekeceğiniz borç kadar birde faiz ödersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Naysın size 50k limit vereceğindende şüpheliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,796
Üyeler
161,500
Son üye
Alpersafak92
Top Bottom