Yoo, tarih okumak suç mu neden kilitlensin? Bu konu kilitlenince Nazilerin yaptıkları hiç olmamış mı olacak?Konu kilitlensin.
Sana hak veriyorum dünya tarihini öğrenmek suç olmamalıYoo, tarih okumak suç mu neden kilitlensin? Bu konu kilitlenince Nazilerin yaptıkları hiç olmamış mı olacak?
Tarih okumak suç değil. Arkadaşın Nazileri benimsemesi suç.Yoo, tarih okumak suç mu neden kilitlensin? Bu konu kilitlenince Nazilerin yaptıkları hiç olmamış mı olacak?
Sana hak veriyorum dünya tarihini öğrenmek suç olmamalı
Bak o yukarıda önerdiğim kitaplar ilgili konularda yazılmış en detaylı araştırma eserleri. İnsanlar nasıl ki Osmanlı tarihi Roma tarihi vs. Okuyolarsa ııı. Reich tarihini de okuyup araştırabilirler bunda tuhaf bir durum yok. Benim uzmanlık alanım ıı. Dünya savaşıydı ve bu savaş içerisinde de asıl alanım hava indirme harekatıydı. Hava indirme harekatlarını da en çok Almanlar yaptığı için çoğunlukla alman kaynaklarını vs inceledim dönemim Signal, vorwats gibi propaganda dergilerine bile baktım, şimdi ben nazileri benimsemiş mi oluyorum? Veya Roma tarihi çalışan birisi Romayı mı benimsemiş oluyo. Ülkemizde bir sürü cumhuriyet tarihi çalışan tarihçi varken cumhuriyeti benimsemeynlerin sayısı azımsanmayacak kadar. Bu gibi meselelere öyle dışarıdan basit bi şekilde nazi vs. gibi bakmak kusura bakma ama çok cahilce, her konu araştırılmaya ve okunmaya değerdirTarih okumak suç değil. Arkadaşın Nazileri benimsemesi suç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almanya'da Nazi bayrağı açmak yasak. Siz kitabını okuma peşindesiniz.
Ayrıca nazi tarihini okuyarak Nazizm benimsenmez. Ortalıkta nazi hayranlığı yapanlar ya konuyla alakalı hiçbir şey okumamış ya da saçma sapan amatör kitaplardan efsaneler dinlemişlerdir. Bu yüzden nazi tarihi okumak zararlı değil aksine faydalıdırBak o yukarıda önerdiğim kitaplar ilgili konularda yazılmış en detaylı araştırma eserleri. İnsanlar nasıl ki Osmanlı tarihi Roma tarihi vs. Okuyolarsa ııı. Reich tarihini de okuyup araştırabilirler bunda tuhaf bir durum yok. Benim uzmanlık alanım ıı. Dünya savaşıydı ve bu savaş içerisinde de asıl alanım hava indirme harekatıydı. Hava indirme harekatlarını da en çok Almanlar yaptığı için çoğunlukla alman kaynaklarını vs inceledim dönemim Signal, vorwats gibi propaganda dergilerine bile baktım, şimdi ben nazileri benimsemiş mi oluyorum? Veya Roma tarihi çalışan birisi Romayı mı benimsemiş oluyo. Ülkemizde bir sürü cumhuriyet tarihi çalışan tarihçi varken cumhuriyeti benimsemeynlerin sayısı azımsanmayacak kadar. Bu gibi meselelere öyle dışarıdan basit bi şekilde nazi vs. gibi bakmak kusura bakma ama çok cahilce, her konu araştırılmaya ve okunmaya değerdir
Nazileri benimsemesi derken ? O zaman nazi kitabı satan tüm Türk kitapevleri de suçlu ? Yazık kafanaTarih okumak suç değil. Arkadaşın Nazileri benimsemesi suç.
Almanya'da Nazi bayrağı açmak yasak. Siz kitabını okuma peşindesiniz.
Sylas?kardeşlerim bizi asamıycaklar YÜRÜYÜN İLERİ
yesSylas?
Mark mazower Hitler imparatorluğu
Lidell Hart Hitler'in generalleri konuşuyor
Naziler iktidarı nasıl ele geçirdi
Taylor ikinci dünya Savaşı'nın kökenleri
McNab Hitler'in ordusu + SS teşkilatı
Heinz guderian bir askerin anıları
Türkçe olarak bunları önerebilirim. Gidip popüler tarih kitaplarını alma, yalan yanlış şehir efsaneleriyle dolu onlar. 2. Dünya savaşıyla alakalı genel bi kitap arıyorsan da lidell Hart on 2. Dünya savaşı adlı kitabını alab
tamamdır teşekkürler : )Bak o yukarıda önerdiğim kitaplar ilgili konularda yazılmış en detaylı araştırma eserleri. İnsanlar nasıl ki Osmanlı tarihi Roma tarihi vs. Okuyolarsa ııı. Reich tarihini de okuyup araştırabilirler bunda tuhaf bir durum yok. Benim uzmanlık alanım ıı. Dünya savaşıydı ve bu savaş içerisinde de asıl alanım hava indirme harekatıydı. Hava indirme harekatlarını da en çok Almanlar yaptığı için çoğunlukla alman kaynaklarını vs inceledim dönemim Signal, vorwats gibi propaganda dergilerine bile baktım, şimdi ben nazileri benimsemiş mi oluyorum? Veya Roma tarihi çalışan birisi Romayı mı benimsemiş oluyo. Ülkemizde bir sürü cumhuriyet tarihi çalışan tarihçi varken cumhuriyeti benimsemeynlerin sayısı azımsanmayacak kadar. Bu gibi meselelere öyle dışarıdan basit bi şekilde nazi vs. gibi bakmak kusura bakma ama çok cahilce, her konu araştırılmaya ve okunmaya değerdir
Ayrıca nazi tarihini okuyarak Nazizm benimsenmez. Ortalıkta nazi hayranlığı yapanlar ya konuyla alakalı hiçbir şey okumamış ya da saçma sapan amatör kitaplardan efsaneler dinlemişlerdir. Bu yüzden nazi tarihi okumak zararlı değil aksine faydalıdır