Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
İkisi de çok kötü Sovyetler benim gözümde daha kötü. İkisini de seçmem bu ne saçma soru
Profilinde Adolf Hitler olan bir sağcı fanatiksin hayatında tarihle alakalı tek bilgin 2. Dünya savaşı hızlı anlatım videoları yada okulundaki sana verilen 7. sınıf sosyal bilgiler kitabı neyin atarını yapıyorsun hacı ? Tarih bilen bir insan olsan şu yorumu yapmazdın, kötüyü kötüyle savunmazdın çok yazık sana.lan senden çok kitap okumuşluğum var ne konuşuyon sen naziler sovyetlerin yanında 0 bile stalinin yaptıklarına bak biraz bakalım hitlerden kaç kat fazla insan öldürmüş anime izlemekten kafa kalmamış tabi
lan profil fotosunda adolf hitler mi var kör müsün sen? sağcıymış nolmuş sağcıysa sende gelmiş sovyetleri mi savunuyorsun bana fanatik solcu birini seçsem onu seçerdim sovyetlerin türklere ne yaptığını biliyor musun da konuşuyon burda sen kaç tane tarih kitabı okudun da konuşuyon burdaProfilinde Adolf Hitler olan bir sağcı fanatiksin hayatında tarihle alakalı tek bilgin 2. Dünya savaşı hızlı anlatım videoları yada okulundaki sana verilen 7. sınıf sosyal bilgiler kitabı neyin atarını yapıyorsun hacı ? Tarih bilen bir insan olsan şu yorumu yapmazdın, kötüyü kötüyle savunmazdın çok yazık sana.
Dayı profilinde diyorum bari okuduğunu anla, ben kime laf anlatıyorum gerçi daha üstteki yorumumda ikisinin de berbat olduğunu söyledim sen burada nazileri melek gibi gösterme derdindesinlan profil fotosunda adolf hitler mi var kör müsün sen? sağcıymış nolmuş sağcıysa sende gelmiş sovyetleri mi savunuyorsun bana fanatik solcu birini seçsem onu seçerdim sovyetlerin türklere ne yaptığını biliyor musun da konuşuyon burda sen kaç tane tarih kitabı okudun da konuşuyon burda
ben nazilere nerde melek gibi dedim sovyetlerin yanında 0 dedim onu kastediyorsan evet sovyetlerin yanında öyle sovyetleri mi savunuyorsun o zaman nerde çıkardığın anlam saçma.Dayı profilinde diyorum bari okuduğunu anla, ben kime laf anlatıyorum gerçi daha üstteki yorumumda ikisinin de berbat olduğunu söyledim sen burada nazileri melek gibi gösterme derdindesin
卐NAZİLERMİ (卐) SOVYETLERMİ (☭)
TürkiyeNAZİLERMİ (卐) SOVYETLERMİ (☭)