Neler Yeni

NAZİLERMİ (卐) SOVYETLERMİ (☭)

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
lan senden çok kitap okumuşluğum var ne konuşuyon sen naziler sovyetlerin yanında 0 bile stalinin yaptıklarına bak biraz bakalım hitlerden kaç kat fazla insan öldürmüş anime izlemekten kafa kalmamış tabi
Profilinde Adolf Hitler olan bir sağcı fanatiksin hayatında tarihle alakalı tek bilgin 2. Dünya savaşı hızlı anlatım videoları yada okulundaki sana verilen 7. sınıf sosyal bilgiler kitabı neyin atarını yapıyorsun hacı ? Tarih bilen bir insan olsan şu yorumu yapmazdın, kötüyü kötüyle savunmazdın çok yazık sana.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
İkisi de birbirinden beter hiçbiri.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

kraxius

80+ Bronze
Profilinde Adolf Hitler olan bir sağcı fanatiksin hayatında tarihle alakalı tek bilgin 2. Dünya savaşı hızlı anlatım videoları yada okulundaki sana verilen 7. sınıf sosyal bilgiler kitabı neyin atarını yapıyorsun hacı ? Tarih bilen bir insan olsan şu yorumu yapmazdın, kötüyü kötüyle savunmazdın çok yazık sana.
lan profil fotosunda adolf hitler mi var kör müsün sen? sağcıymış nolmuş sağcıysa sende gelmiş sovyetleri mi savunuyorsun bana fanatik solcu birini seçsem onu seçerdim sovyetlerin türklere ne yaptığını biliyor musun da konuşuyon burda sen kaç tane tarih kitabı okudun da konuşuyon burda

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
lan profil fotosunda adolf hitler mi var kör müsün sen? sağcıymış nolmuş sağcıysa sende gelmiş sovyetleri mi savunuyorsun bana fanatik solcu birini seçsem onu seçerdim sovyetlerin türklere ne yaptığını biliyor musun da konuşuyon burda sen kaç tane tarih kitabı okudun da konuşuyon burda
Dayı profilinde diyorum bari okuduğunu anla, ben kime laf anlatıyorum gerçi daha üstteki yorumumda ikisinin de berbat olduğunu söyledim sen burada nazileri melek gibi gösterme derdindesin

kraxius

80+ Bronze
Dayı profilinde diyorum bari okuduğunu anla, ben kime laf anlatıyorum gerçi daha üstteki yorumumda ikisinin de berbat olduğunu söyledim sen burada nazileri melek gibi gösterme derdindesin
ben nazilere nerde melek gibi dedim sovyetlerin yanında 0 dedim onu kastediyorsan evet sovyetlerin yanında öyle sovyetleri mi savunuyorsun o zaman nerde çıkardığın anlam saçma.

milenix

80+ Gold
Nazi tabii ki de. Aklı olan sovyetleri seçmez.

Top Bottom