!Swénch Cezalı 80+ Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 19 19 Ağustos 2025 #1 NB F80 Monitör masamıda aşşağıya bırakıyorum bu işaretledğim yan tarafa takılırmı ? yada nereye takmamı tavsiye edersiniz. ?
NB F80 Monitör masamıda aşşağıya bırakıyorum bu işaretledğim yan tarafa takılırmı ? yada nereye takmamı tavsiye edersiniz. ?
A Amazon 80+ Silver Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 2,128 Reaksiyon skoru 780 19 Ağustos 2025 #2 !Swénch yazmış: NB F80 Monitör masamıda aşşağıya bırakıyorum bu işaretledğim yan tarafa takılırmı ? yada nereye takmamı tavsiye edersiniz. ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... monitor icin uygun fakat masayi daha ortadan cekip paylasir misin kalinligini gormemiz icin
!Swénch yazmış: NB F80 Monitör masamıda aşşağıya bırakıyorum bu işaretledğim yan tarafa takılırmı ? yada nereye takmamı tavsiye edersiniz. ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... monitor icin uygun fakat masayi daha ortadan cekip paylasir misin kalinligini gormemiz icin
igito 80+ Gold Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 5,607 Reaksiyon skoru 1,812 19 Ağustos 2025 #3 !Swénch yazmış: NB F80 Monitör masamıda aşşağıya bırakıyorum bu işaretledğim yan tarafa takılırmı ? yada nereye takmamı tavsiye edersiniz. ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... evet takarsın o kısıma
!Swénch yazmış: NB F80 Monitör masamıda aşşağıya bırakıyorum bu işaretledğim yan tarafa takılırmı ? yada nereye takmamı tavsiye edersiniz. ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... evet takarsın o kısıma
!Swénch Cezalı 80+ Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 19 19 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 İgito yazmış: evet takarsın o kısıma Devamı için tıklayın... şu şekil hocam, ustundeki tahta az cok sag sol oynayabiliyor Ekler 1000061287.webp 884.2 KB · Hit: 16
İgito yazmış: evet takarsın o kısıma Devamı için tıklayın... şu şekil hocam, ustundeki tahta az cok sag sol oynayabiliyor
A Amazon 80+ Silver Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 2,128 Reaksiyon skoru 780 19 Ağustos 2025 #5 İgito yazmış: evet takarsın o kısıma Devamı için tıklayın... masanin sag tarafina baktigimizda ayaklik arka kisim ile cok yakin gibi duruyor hocam fotograf eklemeden yorum yapmak mantiksiz gibi geldi !Swénch yazmış: şu şekil hocam, ustundeki tahta az cok sag sol oynayabiliyor Devamı için tıklayın... monitorun arka kismindaki demir ile burasi bagli mi hocam tam anlayamadim
İgito yazmış: evet takarsın o kısıma Devamı için tıklayın... masanin sag tarafina baktigimizda ayaklik arka kisim ile cok yakin gibi duruyor hocam fotograf eklemeden yorum yapmak mantiksiz gibi geldi !Swénch yazmış: şu şekil hocam, ustundeki tahta az cok sag sol oynayabiliyor Devamı için tıklayın... monitorun arka kismindaki demir ile burasi bagli mi hocam tam anlayamadim
igito 80+ Gold Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 5,607 Reaksiyon skoru 1,812 19 Ağustos 2025 #6 !Swénch yazmış: şu şekil hocam, ustundeki tahta az cok sag sol oynayabiliyor Devamı için tıklayın... o zaman sağlıklı olmaz hocam ben tahta düz devam ediyor sandım. ince vida kalınlığında masayı delerseniz öyle daha sağlam montaj olur
!Swénch yazmış: şu şekil hocam, ustundeki tahta az cok sag sol oynayabiliyor Devamı için tıklayın... o zaman sağlıklı olmaz hocam ben tahta düz devam ediyor sandım. ince vida kalınlığında masayı delerseniz öyle daha sağlam montaj olur