SlimShady 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1,554 Dahası Reaksiyon skoru 979 İsim Faruk Tahta 28 Mayıs 2021 #1 Bu ikinci oldu tam da nbaye gitmiştim,bu işin çözümünü bilen varmı?
G G.O.A.T. 80+ Platinum Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 12,139 En İyi Cevap 6 Dahası Reaksiyon skoru 26,244 Konum Staples Center İsim Mehmet İlgilendiği Kategoriler NBA 28 Mayıs 2021 #2 SlimShady yazmış: Bu ikinci oldu tam da nbaye gitmiştim,bu işin çözümünü bilen varmı? Devamı için tıklayın... Epic'te bu sorunu yaşayan çok kişi var, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, geri kalanı serverlarla alakalı.
SlimShady yazmış: Bu ikinci oldu tam da nbaye gitmiştim,bu işin çözümünü bilen varmı? Devamı için tıklayın... Epic'te bu sorunu yaşayan çok kişi var, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, geri kalanı serverlarla alakalı.
SlimShady 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1,554 Dahası Reaksiyon skoru 979 İsim Faruk Tahta 28 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 strive_for_greatness yazmış: Epic'te bu sorunu yaşayan çok kişi var, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, geri kalanı serverlarla alakalı. Devamı için tıklayın... Sağolun,ne zaman düzelir bu sorun sizce?
strive_for_greatness yazmış: Epic'te bu sorunu yaşayan çok kişi var, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, geri kalanı serverlarla alakalı. Devamı için tıklayın... Sağolun,ne zaman düzelir bu sorun sizce?
G G.O.A.T. 80+ Platinum Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 12,139 En İyi Cevap 6 Dahası Reaksiyon skoru 26,244 Konum Staples Center İsim Mehmet İlgilendiği Kategoriler NBA 28 Mayıs 2021 #4 SlimShady yazmış: Sağolun,ne zaman düzelir bu sorun sizce? Devamı için tıklayın... Bilemem.