- Reaksiyon skoru
- 6
Bıos uptade yaparken bı anda bu sorunu verdi bende yapmaktan vazgeçtım bı sorun yaratırmı anakartım gıgabyte b650m s2h.
Bir sorun yaratmaz BitLocker kullanmıyorsunuzdur zaten. Yapabilirsiniz güncellemeyi.Alıntıyı görüntüle
Bıos uptade yaparken bı anda bu sorunu verdi bende yapmaktan vazgeçtım bı sorun yaratırmı anakartım gıgabyte b650m s2h.
Bitlocker ne oluyor tam olarakBir sorun yaratmaz BitLocker kullanmıyorsunuzdur zaten. Yapabilirsiniz güncellemeyi.
Şifreleme yöntemi diyelim. Disklerini ekstra güvenlik koyuyorsun. Onun anahtarları da BIOS'ta saklanıyor diye biliyorum. Disk şifreleme yapmamışsınızdır muhtemelen o yüzden güvenle güncelleyebilirsiniz.Bitlocker ne oluyor tam olarak
Tamamdır teşekkür ederim bayramınız kutlu olsun bu aradaŞifreleme yöntemi diyelim. Disklerini ekstra güvenlik koyuyorsun. Onun anahtarları da BIOS'ta saklanıyor diye biliyorum. Disk şifreleme yapmamışsınızdır muhtemelen o yüzden güvenle güncelleyebilirsiniz.
Sizin de bayramınız kutlu olsun hocam.Tamamdır teşekkür ederim bayramınız kutlu olsun bu arada