donsuz kral
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
pardon hocam kusura bakmayin ataturkculugumu durduramadim bir anAlabilir kanka ne var bunda
pardon hocam kusura bakmayin ataturkculugumu durduramadim bir anAlabilir kanka ne var bunda
NE KOMİKliğiŞaka yaptığını düşünüyorsun ama komik değil.
NE ALAKA YA OLMAYAN YAPMASİNBu arada kimisi Atatürkçü olur, kimisi Abdülhamitçi falan olur bu seni ilgilendirmez.
Coronayım uğraşamam boş işlerle.Mustafa Kemal ATATÜRK'ün YAZDIGI NUTUK KTIABINI OKUMANI ONERIRIM BILGINI GELISTIRIR EMIN OL
Mesaj otomatik birleştirildi:
@rookie27 @Windows 11 aşığıyım SİZ DE YAPSANİZA YA
Atatürkçü değilim kanka o yüzden kalsın
Ya hocam atatürkün mat hocasına mufasa dedim 5 puan dedi, benzeyen 3 adama eser yenerler ibrahim koç oğuzhan koç dedim yanlış çıktınasil lan
Halen daha komik olduğunu sanıyorsun ama ciddiyim komik değilsin. Bence artık sus. Gülüp geçelim, tabi nasıl güleceksek..NE KOMİKliği
NE ALAKA YA OLMAYAN YAPMASİN
TAMAMDİR 14 GUN SONRA ETIKETLEYECEGIM BELKI YAPARSINCoronayım uğraşamam boş işlerle.
İnşallah hocam. Dersime çalışacam bu sefer.HAFIF BIR CALISMAYLA SEN DE ALABILIRSIN YUKSEK
gecmis olsun hocamCoronayım uğraşamam boş işlerle.
TMM KNK YA BIDA ACMAM OZURHalen daha komik olduğunu sanıyorsun ama ciddiyim komik değilsin. Bence artık sus. Gülüp geçelim, tabi nasıl güleceksek..
Attığım mesajla alıntıladım da yanlış anlaşılır diye sildim@EmreBey52 kanka neden alıntılamıştın göremedim?