Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
-
Son düzenleme:
Ne sandınAraba olsa bir şey derdim de Traktör la bu
Araba arabadan anlayan biri olarak geldim bu ne dedim sonraNe sandın
Araba ehliyeti olan kullanabiliyosa bu da araba sayılır ??Araba arabadan anlayan biri olarak geldim bu ne dedim sonra
Traktör kullandım da yani değişik bir yere ulaşım amaçlı alınacak bir şey değil sonuçtaAraba ehliyeti olan kullanabiliyosa bu da araba sayılır ??
Zaten dedim ya hocam bahçeye gidiyor e taabi şehirde çok güzel oluyor yav bir kere o sesten dolayı herkes sana bakıyorTraktör kullandım da yani değişik bir yere ulaşım amaçlı alınacak bir şey değil sonuçta
S modeli kabinsiz yani bahçe traktörü zaten bizde bilerek aldık çok satılmayan ama td nin en iyi modellerindendir sanayi yüzü görmedi bizim hatamız var taabi ondan gitti bi kaç defa. Bakım için gidiyor sadece. Tarım için olduğu pek söylenmez genelde bizim gibi bahçe işlerine uygun ama tarlada da kullanılır. Asfaltta da köpek gibi gidiyor bu arada.S serisi çok satılan bir model değil. Normal TD serisine ile yakın fiyattalar. TD65'i 2000 saattekiler 159.000 TL'den satan birkaç kişi var. 150.000 TL'den aşağıya satılmaz. TDs serisi tarım için asfalt için değil.
TD65 ile arasındaki tek fark levye zaten. Adamlar 159.000 TL'ye koymuştu siz de aynı fiyata koyun.S modeli kabinsiz yani bahçe traktörü zaten bizde bilerek aldık çok satılmayan ama td nin en iyi modellerindendir sanayi yüzü görmedi bizim hatamız var taabi ondan gitti bi kaç defa. Bakım için gidiyor sadece. Tarım için olduğu pek söylenmez genelde bizim gibi bahçe işlerine uygun ama tarlada da kullanılır. Asfaltta da köpek gibi gidiyor bu arada.
Kabin klima hocam o farklarıda varTD65 ile arasındaki tek fark levye zaten. Adamlar 159.000 TL'ye koymuştu siz de aynı fiyata koyun.
donanım ile ilgili forumlarda traktör görmeye alışk değilimKabin klima hocam o farklarıda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ali türkan komik olan ne kardeşim ?