Maşallah.Benim param babamın babamın parası benimki düşünürsek ve kendisi de her zaman öyle der benim param sana kalacak diyor her zaman.(Tabii bunu bilerek oturmuyorum gelecekte kendim de para kazanmam lazım, kazanılmayan para hızlı biter zaten)
3M
Çok bile10 dolarım var.
Yaşın kaç? Eğer 24 yaşın üstündeysen az ama altındaysan çok fazlaAz var usta
150K kadar
Dalga geçmiyorum bu arada cidden az.
18 yaşında kendisi.Yaşın kaç? Eğer 24 yaşın üstündeysen az ama altındaysan çok fazla
Ne altındayım ne üstündeyimYaşın kaç? Eğer 24 yaşın üstündeysen az ama altındaysan çok fazla
Bende 100 euro var 19 yaşındayım.1 aylık kiraya bile yetmiyorNe altındayım ne üstündeyim
Az bu arada İstanbul'dan ev almaya çalışsam yine de alamıyorum![]()
Ah be usta.Bende 100 euro var 19 yaşındayım.1 aylık kiraya bile yetmiyor![]()
İyiymiş.Yukarıda bazı arkadaşlarında fazla yatırımı var 3m,500bin gibi.Ben de genelde biriktiririm ama genel olarak akrabalarımın flan da durumu çok iyi olmadığı için şimdiye kadar biriktirdiğim 9k param vardı.Onla da 7 ay önce pc aldım.Dostum biriktirmeye devam et ehliyetin varsa araba da alabilirsin.Gerçi benzin fiyatları çok fazla.Ah be usta.
Valla benim yatırımda doğumdan itibaren işte.
Adıma bir banka hesabı açıldı kumbaraya ne kadar attıysak oraya gitti.
Biraz da sünnet şeyinden altın yatırımı var
Yeni sünnet olmadım yanlış olmasın![]()
Ehliyet için daha erken.İyiymiş.Yukarıda bazı arkadaşlarında fazla yatırımı var 3m,500bin gibi.Ben de genelde biriktiririm ama genel olarak akrabalarımın flan da durumu çok iyi olmadığı için şimdiye kadar biriktirdiğim 9k param vardı.Onla da 7 ay önce pc aldım.Dostum biriktirmeye devam et ehliyetin varsa araba da alabilirsin.Gerçi benzin fiyatları çok fazla.