Neler Yeni

Ne olacak dostlar bu Beşiktaşın hali...

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Gaziantep maçını izlerken bi ara kalpten gidiyorum sandım. Şampiyonlar ligini namağlup kapatan beşiktaştan nerelere geldik. Acep yüzümüz tekrar ne zaman güler... 🚬

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Sen bir de Trabzonsporluları düşün... Son maçta 3-1'den 4-3 kaybetti.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Fanatik Galatasaraylıyım, şuan ülkede adam gibi top oynayan takım yok. Beşiktaş Galatasaray hepsi çok kötü. Bir tek Başakşehir dışında. Başakşehir'in oyununu beğeniyorum. Fenerbahçe'de fena sayılmaz ama iyi diyemem.

helpyardımplz

80+ Silver
Konudan tamamen alakasız bir şekilde gerçekten beşiktaş kazanınca ya da kaybedince sevinip üzülüyor musunuz ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
sadece beşiktaş değil ki türk futbolu çöküşte

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum.

Beşiktaş bitmiş.

Eskiden maçları heyecanla bekleyen ben artık hiçbir maçını izlemiyorum Beşiktaş'ın.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Kaleci nasıl kırmızı gördü? O pozisyonu internette bulamadım da.
Hocam uzun top geldi Ersin ile rakip takım oyuncusu beraber hareketlendi. Ersin'in amacı topa müdahale etmek olsa da rakip son anda topa dokununca ersin rakibin bacağına girdi. Normalde olsa kırmızlık pozisyondu evet. Ancak ikisi de tehlikeli ve biçmeye geliyordu resmen. Gaziantepli oyuncu erken farketti ve topa ersinden önce dokundu. Böylece hem kırmızı kart gördürdü hemde faul kazandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne olacak bu Türkiye'nin hali? Siz neyin derdindesiniz biz neyin...
Napalım birader ? Oturup siyaset mi yapalım forumda, siyasetçi miyiz biz? Git boş duyarı başka yerde kas.

Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum.

Beşiktaş bitmiş.

Eskiden maçları heyecanla bekleyen ben artık hiçbir maçını izlemiyorum Beşiktaş'ın.
Nerde o Taliscalar, Tosicler, Negredolar, Q7, Pepeler , Adrianolar ve niceleri. Fikret Ormanı gömerken arar olduk. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.

Konudan tamamen alakasız bir şekilde gerçekten beşiktaş kazanınca ya da kaybedince sevinip üzülüyor musunuz ?
Evet.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hocam uzun top geldi Ersin ile rakip takım oyuncusu beraber hareketlendi. Ersin'in amacı topa müdahale etmek olsa da rakip son anda topa dokununca ersin rakibin bacağına girdi. Normalde olsa kırmızlık pozisyondu evet. Ancak ikisi de tehlikeli ve biçmeye geliyordu resmen. Gaziantepli oyuncu erken farketti ve topa ersinden önce dokundu. Böylece hem kırmızı kart gördürdü hemde faul kazandı.

Napalım birader ? Oturup siyaset mi yapalım forumda, siyasetçi miyiz biz? Git boş duyarı başka yerde kas.
Duyar mı? Ülkenin vahim durumu hakkında konuşmak yerine futbol adında ki halk arası kutuplaşmaya sebep olan bir sporu konuşmak ne kadar mantıklı?

Sizi Tanrı'ya havale ediyorum.

Ayrıca karşınızda mahallede top koşturan çocuk yok! Bana ''birader'' diye hitap edemezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,181
Üyeler
165,481
Son üye
imKxy
Top Bottom