Kaleci nasıl kırmızı gördü? O pozisyonu internette bulamadım da.Gaziantep maçını izlerken bi ara kalpten gidiyorum sandım. Şampiyonlar ligini namağlup kapatan beşiktaştan nerelere geldik. Acep yüzümüz tekrar ne zaman güler...
Türkiye'nin hali kötü diye başka konuları tartışmayalım mı?Ne olacak bu Türkiye'nin hali? Siz neyin derdindesiniz biz neyin...
Bencede. Zaten hep Türkiyenin kötü halinden bahsediyoruz da ne oluyor? Yine aynı şeyler devam ediyor. Keşke artık bir el atılsa bu kötü gidişata.Türkiye'nin hali kötü diye başka konuları tartışmayalım mı?
Hocam uzun top geldi Ersin ile rakip takım oyuncusu beraber hareketlendi. Ersin'in amacı topa müdahale etmek olsa da rakip son anda topa dokununca ersin rakibin bacağına girdi. Normalde olsa kırmızlık pozisyondu evet. Ancak ikisi de tehlikeli ve biçmeye geliyordu resmen. Gaziantepli oyuncu erken farketti ve topa ersinden önce dokundu. Böylece hem kırmızı kart gördürdü hemde faul kazandı.Kaleci nasıl kırmızı gördü? O pozisyonu internette bulamadım da.
Napalım birader ? Oturup siyaset mi yapalım forumda, siyasetçi miyiz biz? Git boş duyarı başka yerde kas.Ne olacak bu Türkiye'nin hali? Siz neyin derdindesiniz biz neyin...
Nerde o Taliscalar, Tosicler, Negredolar, Q7, Pepeler , Adrianolar ve niceleri. Fikret Ormanı gömerken arar olduk. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum.
Beşiktaş bitmiş.
Eskiden maçları heyecanla bekleyen ben artık hiçbir maçını izlemiyorum Beşiktaş'ın.
Evet.Konudan tamamen alakasız bir şekilde gerçekten beşiktaş kazanınca ya da kaybedince sevinip üzülüyor musunuz ?
Duyar mı? Ülkenin vahim durumu hakkında konuşmak yerine futbol adında ki halk arası kutuplaşmaya sebep olan bir sporu konuşmak ne kadar mantıklı?Hocam uzun top geldi Ersin ile rakip takım oyuncusu beraber hareketlendi. Ersin'in amacı topa müdahale etmek olsa da rakip son anda topa dokununca ersin rakibin bacağına girdi. Normalde olsa kırmızlık pozisyondu evet. Ancak ikisi de tehlikeli ve biçmeye geliyordu resmen. Gaziantepli oyuncu erken farketti ve topa ersinden önce dokundu. Böylece hem kırmızı kart gördürdü hemde faul kazandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Napalım birader ? Oturup siyaset mi yapalım forumda, siyasetçi miyiz biz? Git boş duyarı başka yerde kas.