Neler Yeni

Ne olacak dostlar bu Beşiktaşın hali...

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Nerde o Taliscalar, Tosicler, Negredolar, Q7, Pepeler , Adrianolar ve niceleri. Fikret Ormanı gömerken arar olduk. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.

Tosic'i bir ben sevmiyordum galiba :D

Biraz manyaktı.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Duyar mı? Ülkenin vahim durumu hakkında konuşmak yerine futbol adında ki halk arası kutuplaşmaya sebep olan bir sporu konuşmak ne kadar mantıklı?

Sizi Tanrı'ya havale ediyorum.

Ayrıca karşınızda mahallede top koşturan çocuk yok! Bana ''birader'' diye hitap edemezsiniz.

Mantıklı veya mantıksız.

Arkadaş futbol hakkında konuşuyor ve konuşma hakkına sahip.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Napalım transferi düzgün yapsaydı. Haklı olan hakkını alıyor.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Konuşma hakkına sahip değil diye bir sözcük sarf ettiğimi görmüyorum, bana ''birader'' ve ''boş duyar kasıyorsun'' diyemez hiç kimse.

1604691594218.png

Peki.

Duyar mı? Ülkenin vahim durumu hakkında konuşmak yerine futbol adında ki halk arası kutuplaşmaya sebep olan bir sporu konuşmak ne kadar mantıklı?

Ayrıca karşınızda mahallede top koşturan çocuk yok! Bana ''birader'' diye hitap edemezsiniz.
Futbol muhabbeti açılmış gelip TR'nin halinden bahsediyorsun. Ne gerek var yani boş boş şeyler söyleyip insanların huzurunu kaçırmaya?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Mağara adamıyız.
Kanka çabalama ya. Belli arkadaşın anlama yetisinde sorun var. Adama birader demişiz diyor ki bana niye birader diyorsun :Q Herhalde küfür etsek bu kadar sorgulamaz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl ben seni Allah'a havale ediyorum abi biz burada futbol konuşuyoruz gelip konuştuğun kelama bak.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hiç güleceğim yoktu. Sana futbol konuşma diyen yok, gelip bana burada boş yapıyorsun diyip tartışmanın fitilini ateşliyorsun.

Şayet küfür etseydin seni moderasyona havale ederdim, herkes kendi laflarından sorumludur, ettiği laflar onun kişiliğini ortaya çıkarır.

Tebrikler! Blok listeme girmeye hak kazandınız!

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Hiç güleceğim yoktu. Sana futbol konuşma diyen yok, gelip bana burada boş yapıyorsun diyip tartışmanın fitilini ateşliyorsun.

Şayet küfür etseydin seni moderasyona havale ederdim, herkes kendi laflarından sorumludur, ettiği laflar onun kişiliğini ortaya çıkarır.

Tebrikler! Blok listeme girmeye hak kazandınız!
Tüh şuan tam olarak üzüntümden ölmek üzereyim arkadaşlar.(!) Nasıl bloklar beni arkadaşlar. Ayrıca haksız olduğunun kabulüdür bu bloklama hareketi :)) Tam tersi olsaydı mantıklı cevaplar verebilirdiniz. Neyse çokta şey yapmamak lazım. Hadi öptüm canım 😘

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom