Ne olucak bu ülkenin hali

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Selamualeyküm uzun zamandır karşılaştırma videolarını izlemiyordum ama güzel bir videoya denk geldim izledim ve bu ülkede nasıl mülteci konumunda olduğumuzu gördüm ailelerimiz marketlere giderken cep yakan fiyatlarla karşılaşıyor vallahi billahi çok bereketli topraklarımız var ama sen tarımcıya destek vermezsen olucağı bu olur

Ekran Alıntısı.JPG

Tek çözüm şuanlık 2023 yılını ve yeni seçimi beklemek olacak gibi.

Yapacak bir şey yok dostum, son 15 yılda kapatılan fabrikalar belli.
Yapılan şeyler belli, yapılmayanlar daha çok.
Ama merak etme cami açıyoruz yakında Kanada gibi olur ekonomi.
İyice üreten bir toplum olmaktan çıktık, nerede o İzmir İktisat Kongresi kararları.

Selamualeyküm uzun zamandır karşılaştırma videolarını izlemiyordum ama güzel bir videoya denk geldim izledim ve bu ülkede nasıl mülteci konumunda olduğumuzu gördüm ailelerimiz marketlere giderken cep yakan fiyatlarla karşılaşıyor vallahi billahi çok bereketli topraklarımız var ama sen tarımcıya destek vermezsen olucağı bu olur

Alıntıyı görüntüle
İki ülkeyi sadece böyle karşılaştıramazsın.
Adamların askeri gücü çok zayıf. Hem askeriye masraf yapmıyorlar hemde en çok Kanada enerji üretiyor. Adamların terör sorunu yok.

Adamların askeri gücü çok zayıf. Hem askeriye masraf yapmıyorlar hemde en çok Kanada enerji üretiyor. Adamların terör sorunu yok.
Zaten arkalarına abisi AMARİGA var askeri yatırım yapmaz tabii.

Yahu yiğiieğynm yol yabdı daha ne istiyonuz nankörler! Neyse, kafaya takmamaya çalışın zira 2023 seçiminde de iktidar değişimi zor, değişse bile ekonominin düzelmesi, kafa yapısı ve sistemin değişmesi daha da zor. Roket atarları karşılaştıran bir nesille ne yapabilirsin?

Hocam adamlar siyaset işlerine hiç karışmıyor o yüzdende askeri güce pek gerek kalmıyor sadece kanada ile değil başka ülkelerle kıyasladığın zaman değişen pek bir şey yok zengin yine zengin fakir yine fakir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri