ne olur bu ethereum fiyatları

sen kahin misin.jpg

ethereum fiyatları 3 ay sonra ne olur fikri olan varmı
kesin bilen varsa söyledin ama bu soru halka açık yerlerde söylenemez çünkü yatırım tavsiyesi vermek yasak. Benim fikrimi soracak olursan hiçbir veriye dayandırmayarak sadece tahmin yaparak düşeceğini düşünüyorum (yatırım tavsiyesi değil.)

Düşmez ise Çok Kötü Olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

''Çok hızlı yükselen her şey çok hızlı düşer'' Cem Taştan. Ama bu sefer bu sözüm işe yaramadı niyeyse. :unsure:
Bu olay 2018 dede olmuştu , bir anda nasıl 100$ ın altına düştü ama ?

kesin bilen varsa söyledin ama bu soru halka açık yerlerde söylenemez çünkü yatırım tavsiyesi vermek yasak. Benim fikrimi soracak olursan hiçbir veriye dayandırmayarak sadece tahmin yaparak düşeceğini düşünüyorum (yatırım tavsiyesi değil.)
yo yatırım için değil yazın sistem toplıyacağım

Kesin bir şey diyemeyiz lakin bir takım analizlerimin sonucunda bazı yıllardada etherumdada parça parça 4-5 aylık yükselmeler olmuş ve hemen hemen eski haline geri dönmüş üstüne +150 koyarak. Bu sefer diğerlerinden farkı daha önce hiç bu kadar yükselmemiş olması bu sebeple kafalar karışık. Temennimiz Bian önce düşmesi.

Kahin olmaya gerek yok. Temel ve teknik analiz ile aşağı yukarı bir tahminde bulunmak mümkün veya hazır yapılmış olan analizleri okumakta işe yarayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,210
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri