Neler Yeni

Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

Fehmuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Resul
Beyler daha demin yabancı bir numara whatsaptan mesaj attı önce kendini tanıttı sonra para kazanmak istermisin dedi kazanmak istersen 3 tane video göndercem onları beğen dedi link attı sadece 3 tane bende 3 ünüde beğendim fotoğraf attım adam ıbanimi istedi sonra paramı yolladı anlamadım adama yazıyorum cevap vermiyor daha fazla kazanmak istiyorum yazıyorum cevap veriyor ben anlamdım açıkçası biraz korktum link yoluyla hackleme durumundan bütün verilere baktım saldırı varmi diye ama Gözükmedi sizin bildiğiniz bir yöntem varmi ya da bu olaydan başıma bişey gelirmi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,945
İsim
Emre siyah
kaç para verdi

Fehmuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Resul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığı linklere keşke direkt basmasaydınız. Virüs olabilir.
Basmadım zaten kopyala yapıştır yapıp gogle de arattım samsung un videosu geldi 3 üde öyleydi beğendim attım adama sonra beğenmeleri geri çektim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığı linklere keşke direkt basmasaydınız. Virüs olabilir.
Adam şimdi bidaha attı

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
İlk olduğu için inandırmaya çalışıyordur yeni attıklarından elbet birisine oturtmak için yemliyor seni bence engelle işin sonunda olan sana olur.

Fehmuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Resul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olduğu için inandırmaya çalışıyordur yeni attıklarından elbet birisine oturtmak için yemliyor seni bence engelle işin sonunda olan sana olur.
Engelledim zaten polisede söyledim onlarda gereğini yapacağını söylediler

Top Bottom