Ne yapmam lazım yardım eder misiniz?

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar pc aldım ama dertler bitmiyor... Kasa kötü psu kötü işlemci fan yetersiz pc yi yeni aldım bütçem yok, biri diyor ki kasa soğutma kötü kasa al diğeri kasa gerek yok işlemci fan al idare eder diyor diğeri de kasa yı bırak fan bırak psu al ne yapıcamı bilemedim 3 4 ay içinde hepsini hallederim de şuanlık hiç bütçem yok ne yapmam lazım sizce kasa frisby kasa ama bende arctic p12 2 tane fan var ekstra onları yukarı takıcam ama hava alma mı takıyım hava çıkış mı, ne yapmamı önerirsiniz ben hiçbişi almasam idare eder mi?

Sistemin linkini bıraksaydın bari dostum. Sorunun ne ne istiyorsun o da belli değil. Ayrıntıla biraz konunu. Burada yakarmanın manası yok.

Hocam biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olurlar fakat sorununu daha anlayamadık malesef :(

sistemi bilmeden bir şey diyemeyiz maalesef

Sistemin linkini bıraksaydın bari dostum. Sorunun ne ne istiyorsun o da belli değil. Ayrıntıla biraz konunu. Burada yakarmanın manası yok.
El capitan 5700 olarak özelleştirilmiş, kasasın hava soğutması kötü işlemci stok fan yetersiz psu c4 diyorlar hangisini ilk yapmalıyım kasaya arctic p12 takıcam 2 tane yukarıya hava giriş mi yoksa egzoz mu yapıyım onları,,, bunları yaparsam idare eder miyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistemi bilmeden bir şey diyemeyiz maalesef
El capitan rx 5700 özelleştirilmiş hali

Sistem özellikleriniz neler?
El capitan rx 5700 özelleştirilmiş hali

Hocam biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olurlar fakat sorununu daha anlayamadık malesef :(
El capitan 5700 olarak özelleştirilmiş ve psu frisby kasa da aynı şekilde frisby kasasın hava soğutması kötü işlemci stok fan yetersiz PSU c4 diyorlar hangisini ilk yapmalıyım kasaya arctic p12 takıcam 2 tane yukarıya hava giriş mi yoksa egzoz mu yapıyım onları,,, bunları yaparsam idare eder miyim ?

Geri