motor türkiyede riskli iş
kazaların çoğunun motorla yapıldığının bilincindesindir umarım
Motoru alıp öyle sürmicem ki kask ceket eldiven dizlik felan alıp sürcemMotor istiyorsan hiç alma ehliyet ya kendini yaralarsın ya da başkalarını hatta ölüp öldürebilirsin bile. Başına bela almana değmez.
Bilinçli kullanım dahilinde hiç bir şey olmaz ben 18 yaşındayım 19 oldum olacağım 1 seneye yakındır yarış motoru sınıfı sayılabilecek motor kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamışlığım yok. Arkadaşın B1 ehliyet ile anca elektirikli motor kullanabileceğini varsayarsak kendisi hariç birini zor yaralar.kazaların çoğunun motorla yapıldığının bilincindesindir umarım
deneyim ile öğrenilecek şeyler bir anda olmaz bomboş dediğin yerdende aniden bir şey çıkabilir yolda sıkıştıran olur üstüne giden olurBölgesine göre mudurnuda hiç kaza yapmazsın sokaklar bomboş bolu biraz istikrarlı sakaryada kaza yapman ihtimal istanbulda ara sokaklarda kaza yapman baya yüksek bölgeye göre birde bilinçli ise az çok nerede ne olacağını anlıyorsa kaza yapmax
Bende zaten öyle CBR 125 felan almıcam 97 CC cup var onu kullancamBilinçli kullanım dahilinde hiç bir şey olmaz ben 18 yaşındayım 19 oldum olacağım 1 seneye yakındır yarış motoru sınıfı sayılabilecek motor kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamışlığım yok. Arkadaşın B1 ehliyet ile anca elektirikli motor kullanabileceğini varsayarsak kendisi hariç birini zor yaralar.
zaa xD seni yicem olmEkmeğim diye hep üstüme salça yada çikolata mı sürcen yetmedi mi arkadaşlarımı öldürmen
Bayağı ustalaşman lazım öyle alıp hemen trafiğe çıkamazsın önüne geleni ezersin anında trafiğe çıkarsan. GTA değil ki bu öldükten sonra tekrar doğasın.Motoru alıp öyle sürmicem ki kask ceket eldiven dizlik felan alıp sürcem
insan bir domates koyarzaa xD seni yicem olm
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
al şunu içine yicem seni
kanka sen 30 yıl ban yemedin mi?Bayağı ustalaşman lazım öyle alıp hemen trafiğe çıkamazsın önüne geleni ezersin anında trafiğe çıkarsan. GTA değil ki bu öldükten sonra tekrar doğasın.
EĞER İNSAN YENİLE BİLSEYDİ BİL Kİ SENİzaa xD seni yicem olm
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
al şunu içine yicem seni
kesinlikle katılıyorum kask veya ceket senni bir kısım korur ama ne kadar korurBayağı ustalaşman lazım öyle alıp hemen trafiğe çıkamazsın önüne geleni ezersin anında trafiğe çıkarsan. GTA değil ki bu öldükten sonra tekrar doğasın.
yemedikanka sen 30 yıl ban yemedin mi?
Knk benim ehliyet yok ama sürüyorum sokak arasında ehliyet alabilir mişim. öğreniyorum bu arada hızım 10 km yı geçmiyor birde boş yerlerde sürüyorumBayağı ustalaşman lazım öyle alıp hemen trafiğe çıkamazsın önüne geleni ezersin anında trafiğe çıkarsan. GTA değil ki bu öldükten sonra tekrar doğasın.