Neler Yeni

Ne zaman para kazanmaya başlarım?

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
1-2 Arkadaş bulabilirsem beraber yapacağız.

Facebook ve İnstagram hesabım var.
Kazanacağınız miktar bölünecek. Youtube kanalı falan olsa neyse de internet sitesinin tutması daha zor. Ben 1 yıldır gönüllü olarak sevdiğim bir oyun serverinin forumunda editörlük yapıyorum fakat kimse kuruş kazanamadı. Bence zorlama. Yayıncı ol yayıncı o işte iyi para var :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kazanacağınız miktar bölünecek. Youtube kanalı falan olsa neyse de internet sitesinin tutması daha zor. Ben 1 yıldır gönüllü olarak sevdiğim bir oyun serverinin forumunda editörlük yapıyorum fakat kimse kuruş kazanamadı. Bence zorlama. Yayıncı ol yayıncı o işte iyi para var :)
Kamera, Mikrofon, Sistem Vs. derken kaç K gidiyor cepten kanal açınca. Ancak gameplay videoları paylaşacağım sonradan.

risin62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yiğit Alpay
Valla eğer bu işte iyiyse eğitici yayınlar yapabilir sohbetide iyiyse kafa adamsa bir kitle kazanır

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
2 ay minecraft sunucusu için uğraştım iyi de olmuştu ama tutmadı. Takipçin yoksa gelişme ihtimalin yok, reklam da fayda etmiyor bunlarda

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kamera, Mikrofon, Sistem Vs. derken kaç K gidiyor cepten kanal açınca. Ancak gameplay videoları paylaşacağım sonradan.
5000'e sistem toplarsın
Kamera ve 2 monitörü de letgo'dan vs. ucuza çözersin
İndirimde de headset alırsın
Yaklaşık 6.000/6.250 civarına işini görürsün.

106410

80+ Silver
Konu yanlış bir yere doğru kayıyor gibi de neyse. Yayıncılık önerip durmayın arkadaşa da zaten yaşı küçük bir arkadaşımız. Bir oyunu çok iyi oynamadığı sürece yayınlardan para kazanabileceğini sanmıyorum. Şuan da en iyi yapabileceğin şey okumak ve kendine yazılım-tasarım gibi bir hobi edinmek. İleride getirisi olur merak etme.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konu yanlış bir yere doğru kayıyor gibi de neyse. Yayıncılık önerip durmayın arkadaşa da zaten yaşı küçük bir arkadaşımız. Bir oyunu çok iyi oynamadığı sürece yayınlardan para kazanabileceğini sanmıyorum. Şuan da en iyi yapabileceğin şey okumak ve kendine yazılım-tasarım gibi bir hobi edinmek. İleride getirisi olur merak etme.
Haber yazmayı bir anda hobi edindim :D
Bazı oyunları iyi oynarım. COD mesela.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Adam ne zaman para kazanırım dedi abi şey sitesi açsana izleyek döndü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,396
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom