Dostum site açma becerisine sahipsen ve bu işte iyiysen millete site aç adamlar para versin sanaÇok az
Herkese açık paylaşırsam çok az etkisi olur belki. Birde haberleri forumlarda'da paylaşacağım.
Dostum site açma becerisine sahipsen ve bu işte iyiysen millete site aç adamlar para versin sanaÇok az
Herkese açık paylaşırsam çok az etkisi olur belki. Birde haberleri forumlarda'da paylaşacağım.
Kazanacağınız miktar bölünecek. Youtube kanalı falan olsa neyse de internet sitesinin tutması daha zor. Ben 1 yıldır gönüllü olarak sevdiğim bir oyun serverinin forumunda editörlük yapıyorum fakat kimse kuruş kazanamadı. Bence zorlama. Yayıncı ol yayıncı o işte iyi para var1-2 Arkadaş bulabilirsem beraber yapacağız.
Facebook ve İnstagram hesabım var.
Aman bizi burda haberlere boğma da.Çok az
Kamera, Mikrofon, Sistem Vs. derken kaç K gidiyor cepten kanal açınca. Ancak gameplay videoları paylaşacağım sonradan.Kazanacağınız miktar bölünecek. Youtube kanalı falan olsa neyse de internet sitesinin tutması daha zor. Ben 1 yıldır gönüllü olarak sevdiğim bir oyun serverinin forumunda editörlük yapıyorum fakat kimse kuruş kazanamadı. Bence zorlama. Yayıncı ol yayıncı o işte iyi para var
O tür siteler para basıyor paraYetişkin içerikli bir site olsa, her saniye ve her tıkta bir reklam açılsa daha güzel olur .
Valla eğer bu işte iyiyse eğitici yayınlar yapabilir sohbetide iyiyse kafa adamsa bir kitle kazanırKazanacağınız miktar bölünecek. Youtube kanalı falan olsa neyse de internet sitesinin tutması daha zor. Ben 1 yıldır gönüllü olarak sevdiğim bir oyun serverinin forumunda editörlük yapıyorum fakat kimse kuruş kazanamadı. Bence zorlama. Yayıncı ol yayıncı o işte iyi para var
Eğer dediğim gibi yayın açıp site açarsan iyi para kazanabilirsin gibime geliyorKamera, Mikrofon, Sistem Vs. derken kaç K gidiyor cepten kanal açınca. Ancak gameplay videoları paylaşacağım sonradan.
5000'e sistem toplarsınKamera, Mikrofon, Sistem Vs. derken kaç K gidiyor cepten kanal açınca. Ancak gameplay videoları paylaşacağım sonradan.
Haber yazmayı bir anda hobi edindimKonu yanlış bir yere doğru kayıyor gibi de neyse. Yayıncılık önerip durmayın arkadaşa da zaten yaşı küçük bir arkadaşımız. Bir oyunu çok iyi oynamadığı sürece yayınlardan para kazanabileceğini sanmıyorum. Şuan da en iyi yapabileceğin şey okumak ve kendine yazılım-tasarım gibi bir hobi edinmek. İleride getirisi olur merak etme.