İnşallah kardeşim teşekkür ederim.Bu ülkede giydiğin atletten tırnağını kestiğin tırnak makasına kadar doların herşeyle ilgisi var. Amerikan borsası şuan %50 lik düşüşte bence pc dizmek için beklemelisin 3 4 e düşüceğine garanti verebilirim.
dolar düştügü an iyi bir fırsattırOrtalık duzelsin öyle
dolarla alakası var ve daha da artmaya devam edecek gibi gözüküyor şahsen ben yaz gelince toplamayı düşünüyorumArkadaşlar dolarla bir alakası var mı bu konuda bilgisi olan var mı?
Dolarla tabii ki alakası var fakat düşeceğini pek sanmıyorum. Bence yaz tatilinin başlarına doğru almak mantıklı olurdu. Birçok bütçeye uygun sistemler çıkar her yaz tatili başlamadan önce. Eğer kurda bi artış olmazsa dediğim gibi yazın başlangıcına doğru alman mantıklı olabilir.Arkadaşlar dolarla bir alakası var mı bu konuda bilgisi olan var mı?
Saol kardeşim.Dolarla tabii ki alakası var fakat düşeceğini pek sanmıyorum. Bence yaz tatilinin başlarına doğru almak mantıklı olurdu. Birçok bütçeye uygun sistemler çıkar her yaz tatili başlamadan önce. Eğer kurda bi artış olmazsa dediğim gibi yazın başlangıcına doğru alman mantıklı olabilir.