Kyrosmurat
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Murat Efe
merhaba arkdaşlar yaklaşık 15 yıllık operatörümden 1hafta önce felan ayrıldım ardından türknet geçtim neden geçtimi sorcaksanız sürekli kompalar her gün arıza 1 gün dahi hatasız geçse sürekli pinglenme valorantda 1000ms aşağı düşmüyordu fortnite da 1000ms aşağı düşmüyordu sonra dedim beyadırda araştırdım aradım türkneti dediler bana alt yapınız 50mb ve 15mb dowland destekliyor dedim siz şaka yapıyorsunuz heralde yada sinirli oldumu gördünüz dalga geçiyorsunuz heralde benle dedim işte konuştuk bu arada eski operatorum bana 15mb üstünü hiç bir operatörden alamazsınız dedi bizden çıksanız bile bu yalandır dedim çünkü alt mahallemde 100mb alt yapı var sonra türknete geçiş işlemlerini başlattım ben bana sabit 50mb internet verebilceklerini söylediler ve klasik olanda eski operatör den ayrıldım için 250tl civarında bir cayma bedeli verdi eski operator bunu turknet faturanız çıkınca bize iletin biz ödücez dedi bağlandı felan 2 gün sürdü ilkden hızım 20mb geçmedi bende hemen destek talebi açtım aradılar güncelleme mi ne yaptılar düzeldi yani şuan memnunum inşallah yılbaşından sonra fiyatlar artmaz umuyorum