Neler Yeni

Neden 15 yıllık operatörden ayrıldım turknet geçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Efe
merhaba arkdaşlar yaklaşık 15 yıllık operatörümden 1hafta önce felan ayrıldım ardından türknet geçtim neden geçtimi sorcaksanız sürekli kompalar her gün arıza 1 gün dahi hatasız geçse sürekli pinglenme valorantda 1000ms aşağı düşmüyordu fortnite da 1000ms aşağı düşmüyordu sonra dedim beyadırda araştırdım aradım türkneti dediler bana alt yapınız 50mb ve 15mb dowland destekliyor dedim siz şaka yapıyorsunuz heralde yada sinirli oldumu gördünüz dalga geçiyorsunuz heralde benle dedim işte konuştuk bu arada eski operatorum bana 15mb üstünü hiç bir operatörden alamazsınız dedi bizden çıksanız bile bu yalandır dedim çünkü alt mahallemde 100mb alt yapı var sonra türknete geçiş işlemlerini başlattım ben bana sabit 50mb internet verebilceklerini söylediler ve klasik olanda eski operatör den ayrıldım için 250tl civarında bir cayma bedeli verdi eski operator bunu turknet faturanız çıkınca bize iletin biz ödücez dedi bağlandı felan 2 gün sürdü ilkden hızım 20mb geçmedi bende hemen destek talebi açtım aradılar güncelleme mi ne yaptılar düzeldi yani şuan memnunum inşallah yılbaşından sonra fiyatlar artmaz umuyorum

Ekler

• image.png
    image.png
    40.2 KB · Hit: 47
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
yolcu arslan
Artırırlar hacım büyük ihtimalle. Türk telekom arırınca mecbur kalıyorlar.
Bende ttneti 8 yıl kullandım daha doğrusu 1 yıl kadar dsmart daha sonra ttnet 2015 gibi Türknete geçtim çok şşırdım 70 tl 16mbs ödediğim ttneti bırakıp Türknet 44,90 gibiydi sanırım 35 mbsye geçtim. Daha düşük fiyat daha yi kalite. Sonra 2019da milleniye geçtim 3 aylık comnet rezilliğini saymazsak o günden beridir millendideyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat artışından etkilenmemek için 12 aylık ödeme yapabilirsin aslında
maaş gününe denk gelmiyor gelse yapıcam :c
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artırırlar hacım büyük ihtimalle. Türk telekom arırınca mecbur kalıyorlar.
Bende ttneti 8 yıl kullandım daha doğrusu 1 yıl kadar dsmart daha sonra ttnet 2015 gibi Türknete geçtim çok şşırdım 70 tl 16mbs ödediğim ttneti bırakıp Türknet 44,90 gibiydi sanırım 35 mbsye geçtim. Daha düşük fiyat daha yi kalite. Sonra 2019da milleniye geçtim 3 aylık comnet rezilliğini saymazsak o günden beridir millendideyim.
inanmıcaksın ama bende millenicomdan ayrılıp geçtim sdasdasdsad

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Fiyatlar kesinlikle artar diye düşünüyorum o yüzden etkilenmemek için 12 aylık ödeme yaparsanız daha ekonomik olur sizin için

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
maaş gününe denk gelirse yaparım

peki neden eski operatorum o hızı desteklemiyor dedi ben 15 sene boyunca 8mb internete madur kaldım türknet geçtince yani şaşırdım
kaç para ödüyosun şuan

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ben 100mbps bağlatmak istedim 500₺ diyorlar o yüzden millenicoma baktım 300₺ diyor ama daha önceki tecrübeme dayanarak 300₺ gelmeyecek onuda biliyorum, tt ye geçesim var 1000mbps 1000₺

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
maaş gününe denk gelirse yaparım

peki neden eski operatorum o hızı desteklemiyor dedi ben 15 sene boyunca 8mb internete madur kaldım türknet geçtince yani şaşırdım
Yalan dolana açık bi ülkeyiz kankam normal böyle şeyler, senin uyanık olup araştırman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,845
Üyeler
164,208
Son üye
Eisenheim1907
Top Bottom