Neler Yeni

Neden 2 Tane Işlemcı Ve 2 Tane Ekran Kartı Üretıcısı Var

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
işlemcıde neden ıntel ve amd
ekran kartında neden amd ve nvida (ıntel de sankı cıkarmıs gıbı ekran kartı oyle bıseyler vardı ) neden 3-4 tane yok sebebi sizce ne

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İntel yavaş yavaş çıkartıyor. Şuan geliştiriyorlar.
Bunları yapmak ve sonra pazar da tutunmak çok zor olduğundan olabilir. AMD bile buralara kadar İntel den ne kadar çekti. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında AMD ATI'yi satın aldı o sayede Ekran Kartı piyasasında.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntel yavaş yavaş çıkartıyor. Şuan geliştiriyorlar.
Bunları yapmak ve sonra pazar da tutunmak çok zor olduğundan olabilir. AMD bile buralara kadar İntel den ne kadar çekti. :D

Aslında AMD ATI'yi satın aldı o sayede piyasada.
amd ve ıntel gıbı o donemlerde kurulan firmalar olsaydı keşke

.......

80+ Bronze
Çünkü kimse istemez.Çok maliyetli bir iş.Dünyada bu maliyeti karşılyabilecek onlarca zengin insan var tabii ki fakat bu yolda yıllarca çalışma yapıp, tonlarca para harcamaları gerekli.Kimse parasını bunun için harcamaz.Ne kadar çok paraya sahip olurlarsa olsunlar girişmez kimse.Bunun rekabet olayı da var.Intel,Amd ve Nvidia ile baş etmeleri de çok zor.

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
işlemcıde neden ıntel ve amd
ekran kartında neden amd ve nvida (ıntel de sankı cıkarmıs gıbı ekran kartı oyle bıseyler vardı ) neden 3-4 tane yok sebebi sizce ne
Bence maliyet bakımından. Kimse dünyanın ekonomik buhran yaşadığı şu dönemlerde bu işlere girmez. Amd zamanında girdi ve iyi yetişti hatta bence apu sistemlerde amd devrim yaptı. Ben amd'nin dahili güçlü bir ekran kartlı işlemci çıkaracağını seziyorum. Yani insanlar hem işlemciye hem ekran kartına ayrı para vermeyecek ikisini tek fiyattan alacak ve kullanacak. G serilerinde bunu denedi ve iyi sonuçlar aldı. Buradan yürüyecektir eminim.

Bence maliyet bakımından. Kimse dünyanın ekonomik buhran yaşadığı şu dönemlerde bu işlere girmez. Amd zamanında girdi ve iyi yetişti hatta bence apu sistemlerde amd devrim yaptı. Ben amd'nin dahili güçlü bir ekran kartlı işlemci çıkaracağını seziyorum. Yani insanlar hem işlemciye hem ekran kartına ayrı para vermeyecek ikisini tek fiyattan alacak ve kullanacak. G serilerinde bunu denedi ve iyi sonuçlar aldı. Buradan yürüyecektir eminim.
Belki vardır biz bilmiyoruz fakat uluslararası pazara girmek ciddi bir başarı ister. Yani böyle amd veya intel benzeri işlemci çıkartırsan kimse para vermez fakat üstüne birşeyler katıp fiyatını da makul yaparsan damga vurursun. Tabi dediğim gibi iki tane dünyaya hükmeden firma varken kimse balıklama dalmak istemez

Son düzenleme:
Top Bottom