Neler Yeni

Neden böyle oluyor ? M2 SSD. Ekran Kartı ve Displayport Sorunu.

snycn21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sonay Can Yücel
Merhabalar yakın zamanda m2 ssd aldım. m2 Ssd modelim " Verbatim vi7000g pcie nvme 2 tb modeli. Ana kartım Msi b550m vdh pro wifi. SSD yi taktım hiçbir problem yok. Kurulumunu vs. yaptım windowsu kurdum. Fakat ertesi gün kalktım biosta m2 ssd yi göremiyorum. Bir kaç ayar kurcaladım fakat olmadı. Temassızlık oldu mu diye taktım çıkardım yine olmadı. Sonra şans eseri tüm kabloları tekrar söküp taktım m2 ssd yi görmeye başladı. Sorunun şöyle garip bir çözümü var. Kasanın psu kablosunu ve display portu söküp. Öncelikle psu kablosunu takıp, pc çalıştırma tuşuna bastığımda daha sonrasında display portu takınca m2 ssd yi görüyor bilgisayar. Fakat bilgisayarı kapat dediğimde yine aynı bios görmemeye başlıyor. Ve tekrar psu kablosunu ve display portu sökerek kasayı açmam gerekiyor. Ayrıca m2 den önce normal sata ssdm vardı. Display port takılı iken bilgisayar kasasının fişini söktüğümde. Display portu sökmeden kasa açılmıyor elektrik gitmiyordu. Onu sök tak yaparak çözmüştüm buradaki sorun ne acaba PSU da mı ? Ekran kartımda Powercolor rx 6700xt red devil 12 gb. PSU 650w 80+ bronze.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom