Emre Avara
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanks sana olan olay my hero academia diye bir animede geçiyor sana one for all aktarılmış olabilir
kanks sana olan olay my hero academia diye bir animede geçiyor sana one for all aktarılmış olabilir
Süper kahraman olabilirsin.Arkadaşlar öncelikle selam,normalde açmayacaktım ama merak ettim acaba şizofreni falan bi hastalık mı var diye,garip garip özelliklerim var aşağıda sıraladım.
-Fazla soğuğa dayanabilme
-Direnç (10 dakika aralıksız hızlı koşu yapabiliyorum)
-Rüyamda birkaç kere gelecekte olan olayları görmüştüm
-Vücudumun gücünü herhangi bir bölgeye yoğunlaştırabilme (mesela kas gücümü tamamen sağ veya sol koluma aktarabiliyorum)
-Uzakları çok iyi görebilme
-Esneklik
-Tırmanma ve zıplama
Daha çok var ama bunlar daha çok yapabiliyorum diğerleri nadir.
Neden böyle özelliklerim var ? Hastalık falan mı yoksa başka bir şey mi bilen varsa açıklarsa sevinirim.
şizofreni olsanız zaten böyle özellikleriniz olmazdı benceHastalık falan yoktur değil mi şizofreni falan
çok komikSüper kahraman olabilirsin.
tamam teşekkürler hocamşizofreni olsanız zaten böyle özellikleriniz olmazdı bence
şizofreni hastaları zaten hayali varlıklar görür,birileri onu izliyormuş gibi hisseder
Yok be. Yazdıkların da garip şeyler değil herkeste olan şeyler takma fazla. Ama anime kızı görürsen bi psikoloğa git ben de gidiyorum ilaç veriyorHastalık falan yoktur değil mi şizofreni falan
Şizofren olsanız bunları sadece hissederdiniz yani siz görürdünüz. mesela 10 dakika aralıksız koşabildiğinizi arkadaşlarınız da görebiliyorsa bu sizin özelliğinizdir.çok komik
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam teşekkürler hocam
Hocam çevremde bunları yapabilen yok 2-3 arkadaşım esnekliği var bide soğuğa dayanabiliyorlar diğerlerini hiç göremedim ama teşekkürler sizede.Yok be. Yazdıkların da garip şeyler değil herkeste olan şeyler takma fazla. Ama anime kızı görürsen bi psikoloğa git ben de gidiyorum ilaç veriyor
Herkes görüyor nasıl yapıyorsun falan koşu yarışı yapılmıştı 5.sınıfta ondada 1. oldum nilüfer belediyesi düzenlemişti.Şizofren olsanız bunları sadece hissederdiniz yani siz görürdünüz. mesela 10 dakika aralıksız koşabildiğinizi arkadaşlarınız da görebiliyorsa bu sizin özelliğinizdir.