Neler Yeni

Neden Böyle özelliklerim var?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
O zaman sizle kavga eden biri bacaklarınıza vurmalı
Hocam bu normal gibi belli yere daha çok güç veriyorsun
Pek kavga eden olmuyor çünkü dediğim gibi 7-8lerde en güçlü benim okulda.Ayrıca öfke problemim var böyle aşırı sinirlenirsem 5-6 tane kemiğinizi kırarım geçen annem sinirlendirdi acayip gittim duvarı parçaladım sonra babamdan dayak yedim :D

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar öncelikle selam,normalde açmayacaktım ama merak ettim acaba şizofreni falan bi hastalık mı var diye,garip garip özelliklerim var aşağıda sıraladım.
-Fazla soğuğa dayanabilme
-Direnç (10 dakika aralıksız hızlı koşu yapabiliyorum)
-Rüyamda birkaç kere gelecekte olan olayları görmüştüm
-Vücudumun gücünü herhangi bir bölgeye yoğunlaştırabilme (mesela kas gücümü tamamen sağ veya sol koluma aktarabiliyorum)
-Uzakları çok iyi görebilme
-Esneklik
-Tırmanma ve zıplama
Daha çok var ama bunlar daha çok yapabiliyorum diğerleri nadir.
Neden böyle özelliklerim var ? Hastalık falan mı yoksa başka bir şey mi bilen varsa açıklarsa sevinirim.
Akp virüsüne yakalanmışsın.
Pudra şekeri çek geçer

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Akp virüsüne yakalanmışsın.
Pudra şekeri çek geçer
bak güzel dostum,bu forumda ben dahil herhangi birine böyle yanıtlar verme,ben troll olsam herkese gülücük atardım.Yaptığın komik değil yaşını bilmiyorum ama herkese saygım var.Böyle yanıt vermek yerine hiç vermezseniz daha karlı çıkarsınız hem sizin hem benim için.Hem bana vakit kaybı hem size . :)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
bak güzel dostum,bu forumda ben dahil herhangi birine böyle yanıtlar verme,ben troll olsam herkese gülücük atardım.Yaptığın komik değil yaşını bilmiyorum ama herkese saygım var.Böyle yanıt vermek yerine hiç vermezseniz daha karlı çıkarsınız hem sizin hem benim için.Hem bana vakit kaybı hem size . :)
Adam superman demiş normal ben pudra şekeri çek geçer deyince sıkıntı

G.P.U

80+ Silver
Vay neysa bunlar sadece fiziksel yetenekler.

rüyanın olayı ise sadece tahmin bakıyorsun gerçek oldu tm mucize ama mucize falan yok sadece tahmin ve bunu fark etmeden rüyanda görüyorsun bana göre rüyalarında geleceği gördüğünü sanan enayi dir

Birde hızlı koşma meselesi eminimki bi nokta da yavaşlıyorsundur bacakların dayansa ciğerin o havayı tutmaz bile koşarken nefes alman zor yani ister istemez bi noktada yavaşlıyorsundur yada sadece tempolu koşuyorsundur yada o 10dk değildir

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Vay neysa bunlar sadece fiziksel yetenekler.

rüyanın olayı ise sadece tahmin bakıyorsun gerçek oldu tm mucize ama mucize falan yok sadece tahmin ve bunu fark etmeden rüyanda görüyorsun bana göre rüyalarında geleceği gördüğünü sanan enayi dir

Birde hızlı koşma meselesi eminimki bi nokta da yavaşlıyorsundur bacakların dayansa ciğerin o havayı tutmaz bile koşarken nefes alman zor yani ister istemez bi noktada yavaşlıyorsundur yada sadece tempolu koşuyorsundur yada o 10dk değildir
5Km koşu oldu başlangıc 17:00 benim bitirme sürem 17:10,23.Yavaşlamadım hiç yavaşlasam direk arkadakiler geçerdi hızlı koşan birçok kişi vardı ama ben 1. oldum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
baki
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, bisiklet İmamlık
Takdiri ilahi allah herkese böyle güçler nasip etsin

Ariseks

80+ Gold
Pek kavga eden olmuyor çünkü dediğim gibi 7-8lerde en güçlü benim okulda.Ayrıca öfke problemim var böyle aşırı sinirlenirsem 5-6 tane kemiğinizi kırarım geçen annem sinirlendirdi acayip gittim duvarı parçaladım sonra babamdan dayak yedim
O öfke şeysi herkesde var ama kişiden kişiye değişiyor
5Km koşu oldu başlangıc 17:00 benim bitirme sürem 17:10,23.Yavaşlamadım hiç yavaşlasam direk arkadakiler geçerdi hızlı koşan birçok kişi vardı ama ben 1. oldum ?
Ne güzel bir sporla ilgilen

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

G.P.U

80+ Silver
🤔🤔🤔 Seni yeni süper kahramanımız yapabilirmiyiz bu gücü kullanara düşamana korku dosta güven verebilirsin senin elinden hırsız bile kaçamaz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
🤔🤔🤔 Seni yeni süper kahramanımız yapabilirmiyiz bu gücü kullanara düşamana korku dosta güven verebilirsin senin elinden hırsız bile kaçamaz

Top Bottom