Neler Yeni

Neden Böyle özelliklerim var?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
hmmmmm

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
1617184768791.png

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
bak güzel dostum,bu forumda ben dahil herhangi birine böyle yanıtlar verme,ben troll olsam herkese gülücük atardım.Yaptığın komik değil yaşını bilmiyorum ama herkese saygım var.Böyle yanıt vermek yerine hiç vermezseniz daha karlı çıkarsınız hem sizin hem benim için.Hem bana vakit kaybı hem size . :)

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
bak güzel dostum,bu forumda ben dahil herhangi birine böyle yanıtlar verme,ben troll olsam herkese gülücük atardım.Yaptığın komik değil yaşını bilmiyorum ama herkese saygım var.Böyle yanıt vermek yerine hiç vermezseniz daha karlı çıkarsınız hem sizin hem benim için.Hem bana vakit kaybı hem size . :)
Kusura bakma, Ama cidden neden böyle olduğunu bilmiyorum belki cidden güçlerin vardır

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kusura bakma, Ama cidden neden böyle olduğunu bilmiyorum belki cidden güçlerin vardır
Var ama hastalık mı başka bir şey mi ondan soruyorum hastalık vs varsa ailemede anlatıcam ondan.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hastalık değildir ya belki, çok spor mu yapıyorsun?
Basketbola gidiyorum boyumun uzaması için.Aile geneli kısa abim lise 1de 152'ydi.Ve kas yapıyorum.Birde şeyi yazmayı unutmuşum kas yapmadan öncede kol kasım,karın kasım falan baya güçlüydü.Şuan okulda 7.sınıflarda en güçlü benim.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Basketbola gidiyorum boyumun uzaması için.Aile geneli kısa abim lise 1de 152'ydi.Ve kas yapıyorum.Birde şeyi yazmayı unutmuşum kas yapmadan öncede kol kasım,karın kasım falan baya güçlüydü.Şuan okulda 7.sınıflarda en güçlü benim.
Bi mevzu olursa seni çağırırız artık :D Bilmiyorum ki bende

Ariseks

80+ Gold
Normal şeyler gibi ama kas gücünü bir yere toplamadan kastın ne?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bi mevzu olursa seni çağırırız artık :D Bilmiyorum ki bende
:D Tamam hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal şeyler gibi ama kas gücünü bir yere toplamadan kastın ne?
Mesela koşu yarışında kollarımdaki gücü karın ve bacak kaslarıma odakladım kollarım hafifliyor,güç kalmıyor elma bile tutamam sadece havada tutabiliyorum.Ama ayaklarım acayip güçleniyor hani köpekten kaçarken falan hızlanırız ya adrenalinden dolayı onun kadar hızlanıyorum.Biri dövmeye kalkarsa falan bacaklarımdaki ve karnımdaki gücü tamamen kollarıma aktarabiliyorum bacaklarım koşamaz hale geliyor birtek yürüyebiliyorum ama bu sefer kollarım acayip güçleniyor.Troll veya boş yanıt atmayın ikimizinde yararına olur bu :)

Ariseks

80+ Gold
:D Tamam hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela koşu yarışında kollarımdaki gücü karın ve bacak kaslarıma odakladım kollarım hafifliyor,güç kalmıyor elma bile tutamam sadece havada tutabiliyorum.Ama ayaklarım acayip güçleniyor hani köpekten kaçarken falan hızlanırız ya adrenalinden dolayı onun kadar hızlanıyorum.Biri dövmeye kalkarsa falan bacaklarımdaki ve karnımdaki gücü tamamen kollarıma aktarabiliyorum bacaklarım koşamaz hale geliyor birtek yürüyebiliyorum ama bu sefer kollarım acayip güçleniyor.Troll veya boş yanıt atmayın ikimizinde yararına olur bu :)
O zaman sizle kavga eden biri bacaklarınıza vurmalı
Hocam bu normal gibi belli yere daha çok güç veriyorsun

Top Bottom