Neler Yeni

Neden bu forumdaki herkes her şeye "alınmaz" yazıyor?

Berke Gözükara

80+ Bronze
alınabilecek sisteme alınmaz diyeni ben şahsen görmedim alınmaz deniliyorsa alınmazdır.

BrkeAkblt

80+
Kardeşim foruma trol olarak geldiğin belli bunu önce söyleyeyim, başlık "Bu sistem alınır mı?" olunca insanlar kendi görüşünü bildirir.
troll olarak gelsem içimi dökmezdim bu şekilde sorcağım soruyu sorar insanlara laf atardım sadece konuya siz geldiniz siz cevap verdiniz
foruma yeni gelipte millete yargı dağıtan arkadaşım
biraz pasif oynamalısın
yargı dağıttığım falan yok siz geldiniz söylediniz ben de cevap verdim yargı dağıtsam sert bi tavır kullanırım

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar bu forumda çok yeniyim ve dışarıdan nasıl gözüktüğünü ve ilk deneyimlerimin nasıl olduğunu anlatmak isterim

En az 6-7 sistem konusu açtım hepsine gelen cevap "Alınmaz." başka bir şey yok sadece "Alınmaz." başka bir konuya bakıyorum yine "Alınmaz." yazıyor başka bi konuya geçiyorum "Alınmaz." yazıyor çok az insan gerçekten yardımcı olmak için burada bulunuyor bunun dışındaki tüm forum üyeleri "alınmaz"

bide herkes neden 30.000tllik sistemi varmış gibi davranıyor 4-5klık sistemlerin hiçbirine "alınabilir" yazan görmedim
Sistem toplarsın ve bir hata ile karşılaşırsın. Yardım için foruma geldiğinde "kazıklanmışsın" yazarlar :(

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Serzenişini anlayabiliyorum. Bu tür çok fazla üyenin olduğu forumlarda ya da genel ifadeyle platformlarda bir jargon oluşuyor zamanla. Genel geçer bilgiler artık kabul görüyor. Örneğin Adata SU630'un daha SU'sunu gören herkes "alınmaz" diyip geçiyor. Yanlış mı? Değil. Çünkü alınmaz. Açıklamaya gerek bile yok. Soruyu soran kişi bir zahmet Google'a aynı soruyu yazıp enter'a bassın yani, o ürünün sorunları binlerce mesajda tartışılmış. Ve bu arada bu mesaja kimse kızgın atmaz, alıntı yapıp tepki göstermez, aksine beğeniler gelir. Siz de buradan çıkarımda bulunabilirsiniz.

Ama örneğin "Samsung 860 EVO alınır mı?" başlığına biri "Alınmaz." yazınca çoğunluk haklı olarak tepki gösterir, kızgınlar üzgünler atılır, "Neden alınmaz? Açıklar mısın?" şeklinde sorgulanır. O zaman açıklama yapması beklenir mutlaka. Birkaç gün forumda takılıp topluluğun belirli ürünler hakkındaki tepkisini okuyabilirseniz bu şikayetinizde karşı tarafın da haklılık payı olduğunu göreceksiniz.

Şahsen ben "Alınmaz, onun yerine şu ürüne bakın" yaklaşımını daha doğru buluyorum. Alternatif sunmadan alınmaz alınmaz alınmaz alınmaz alınmaz itici olabiliyor konu sahibi açısından.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sistem kötü ise alınmaz yazılıyor.
Mevcut hazır sistemlerin çoğunda kalitesiz parçalar var.
Aynı fiyata daha iyi parçalar olduğu için"Alınmaz"diyorlar.
Tabi sadece"Alınmaz"deyip kenara geçmek de saçma.
Tek amacı rütbe atlamak olanlar böyle yapıyor.
Ne bir öneri var ne bir yardım.
Dediğiniz gibi saçmalayıp kenara çekiliyorlar.

maje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ulaş
Konu sahibi arkadaş şu konuda haklı: Alınmaz diyip kesip atmak ayrı, alınmaz çünkü xxxx sebeplerden dolayı yazmak ayrı.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Hazır sistemlerde genel olarak Gamepower PSU; PowerBoost PSU, Adata SU630 veya onun gibi sorunlu modeller olabiliyor ve daha bir sürü şey. Ancak alınmaz deyip daha mantıklı seçenekler varsa onu önermek daha doğru olur.

firatbey

80+ Silver
Onu buraya değil ''Technopat''a yazman lazım. Bir tane Rampage'nin,Gamepower'in bir ürünü alınır mı diye konu açta gör burada mı alınmaz diyorlar orada mı.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ne demek forumdaki "Herkes" alınmaz yazıyor.
Donanım Arşivi Forum +40.000 üyeye sahip, her birini inceleyip alınmaz yazdıklarını mı gördün?

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
demek alınmazmış ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular