The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Öyle yazıyoruz çünkü alınmaz.
bunu normal bi postun altına yazsanız kabul edicez ama siz sadece alınmaz yazıyosunuz olay buok
630 alınmaz çünkü kronik sorunlu
armor alınmaz ısınıyor
turbox izoly aldıysanız csgoda c4 diye satın
mesh olmayan kasa laınmaz hava almadığından paröçalar ısınır
1200 piyasada yok
9100f alınmaz eski soket 4/4 yapılı
a320 alınmaz oc siz amd ayransız kebap gibi
tmmbunu normal bi postun altına yazsanız kabul edicez ama siz sadece alınmaz yazıyosunuz olay bu
Alınmayacak şeye alınmaz yazıyoruz?
nedeniyle beraber açıklasanız daha mantıklı değil mi siz sadece alınmaz yazıyosunuzÖyle yazıyoruz çünkü alınmaz.
ingilizce konuşmaya çalıştım hawalı oldum "chill"tmm
ok man
chil chil man
imzanda bile alınmaz ayzıyor seni neden almamalıyız açıklanedeniyle beraber açıklasanız daha mantıklı değil mi siz sadece alınmaz yazıyosunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizce konuşmaya çalıştım hawalı oldum "chill"
Nedenini sormıyorsanız ne diyeyim ?nedeniyle beraber açıklasanız daha mantıklı değil mi siz sadece alınmaz yazıyosunuz
ingilizce konuşmaya çalıştım hawalı oldum "chill"
sizin gibilerle dalga geçmek için var o )imzanda bile alınmaz ayzıyor seni neden almamalıyız açıkla
örnek veriyorum a320 alınır mı yazmış adam altına gelip sadece alınmaz yazdığınızda kimseyi tatmin etmiyorsunuz yardımcı da olmuyorsunuzNedenini sormıyorsanız ne diyeyim ?
Alınmaz diyoruz sonra ne alalım diyorsunuz bizde ona göre bir şey öneriyoruz.
Kimse merak etmiyor yani neden alınmamalıdır
asdasdasdasassizin gibilerle dalga geçmek için var o )
Çünkü o bütçeye daha iyi sistemler toplayıp öneri yapıyoruz.Arkadaşlar bu forumda çok yeniyim ve dışarıdan nasıl gözüktüğünü ve ilk deneyimlerimin nasıl olduğunu anlatmak isterim
En az 6-7 sistem konusu açtım hepsine gelen cevap "Alınmaz." başka bir şey yok sadece "Alınmaz." başka bir konuya bakıyorum yine "Alınmaz." yazıyor başka bi konuya geçiyorum "Alınmaz." yazıyor çok az insan gerçekten yardımcı olmak için burada bulunuyor bunun dışındaki tüm forum üyeleri "alınmaz"
bide herkes neden 30.000tllik sistemi varmış gibi davranıyor 4-5klık sistemlerin hiçbirine "alınabilir" yazan görmedim
asdasd diye gülen birine ne diyim ki sen takıl kanki kendi halindeasdasdasdasas
yapmıyolar işte bahsettiğimiz şey o alınmaz yazıp geçiyolarÇünkü o bütçeye daha iyi sistemler toplayıp öneri yapıyoruz.
Kardeşim foruma trol olarak geldiğin belli bunu önce söyleyeyim, başlık "Bu sistem alınır mı?" olunca insanlar kendi görüşünü bildirir.yapmıyolar işte bahsettiğimiz şey o alınmaz yazıp geçiyolar
foruma yeni gelipte millete yargı dağıtan arkadaşımasdasd diye gülen birine ne diyim ki sen takıl kanki kendi halinde
yapmıyolar işte bahsettiğimiz şey o alınmaz yazıp geçiyolar