Nihilist1Genç
80+
selamlar linkteki ürün neden bu kadar ucuz onu sorabilirmiyim? cihaz değişsensiz diyor ve 2 haftalık olduğunu söylüyor açıklamada
yurtdışından getirtilmiş olabilir. bir sormak lazım
selamlar linkteki ürün neden bu kadar ucuz onu sorabilirmiyim? cihaz değişsensiz diyor ve 2 haftalık olduğunu söylüyor açıklamada
adam başlığa yazmış kocaman yd diyeyurtdışından getirtilmiş olabilir. bir sormak lazım
yurtdışından getirtilmiş olabilir. bir sormak lazım
yd ne demek ? bilmiyorumadam başlığa yazmış kocaman yd diye
tamam yurt dışı anladım teşekkürleryd ne demek ? bilmiyorum
Yani? görmek zorunluluk muadam başlığa yazmış kocaman yd diye
Yani? görmek zorunluluk mu
Yurt dışı cihazı 6093TL daha ekle öyle hesapla fiyatini
En fazla gülebilirsin zaten gül sorun yok :d Ne kadar meraklısınız millete üslupsuz davranmaya
arda bi takım sorunların mı var dostum dalga mı geçiyosunEn fazla gülebilirsin zaten gül sorun yok :d Ne kadar meraklısınız millete üslupsuz davranmaya
Benim yok da senin olabilir "dostum" gecenin vaktinde insanlık hali olabilecek bir şey hakkında adam gibi yanıt vermeyi deneyebilirsin. Kocaman yazmışlar demek yerine.arda bi takım sorunların mı var dostum dalga mı geçiyosun
kral kasmaya gerek yok. yd yazmışlar zaten görmemişsin arkadaşta normal bi şekilde "başlıkta zaten yazıyor yd diye" demiş üslupsuz konuşan sensinEn fazla gülebilirsin zaten gül sorun yok :d Ne kadar meraklısınız millete üslupsuz davranmaya
kocaman demek, hakaret ya da üslupsuzluk mu olduBenim yok da senin olabilir "dostum" gecenin vaktinde insanlık hali olabilecek bir şey hakkında adam gibi yanıt vermeyi deneyebilirsin. Kocaman yazmışlar demek yerine.