Neden bu kadar yanlızım?

vamprikaX

80+
Reaksiyon skoru
149
evet sorulucak en son yere soruyorum belki cogunuz dalga geiceksiniz ama sorun yok.17 yaşındayım ve cok yanlızım resmen üstümde büyü var hayatım boyunca hep yanlızdım ve yalnız olmaya devam ediyorm ne sanal arkadaşım var nede reel de selam diyecek arkadaşım mezarıma gelecek tanıdıgım şahıs yok ne yapacagım bu allahın bir nefretimi bu ne bunu bir benmi çekiyorum :(

Kanka kendine ne kadar kapanık olursan arkadaşında o kadar az olur.

evet sorulucak en son yere soruyorum belki cogunuz dalga geiceksiniz ama sorun yok.17 yaşındayım ve cok yanlızım resmen üstümde büyü var hayatım boyunca hep yanlızdım ve yalnız olmaya devam ediyorm ne sanal arkadaşım var nede reel de selam diyecek arkadaşım mezarıma gelecek tanıdıgım şahıs yok ne yapacagım bu allahın bir nefretimi bu ne bunu bir benmi çekiyorum :(
tek yiyen tek ölür boşver :D

Asosyal birisi olarak sana ne konuda yardım edebilirim?

Manitan yalan mıydı yoksa? 😉
vaay iyi hatırladın güzel. maalsef benden büyüktü ve izmir üniverstesi kazandı maalsef yolumu ayırdım onla
Post automatically merged:

Asosyal birisi olarak sana ne konuda yardım edebilirim?
bende asoslyalım ailem bunu bana bağıra bağıra sölüyor ama kötüymüş gibi görüyor
vaay iyi hatırladın güzel. maalsef benden büyüktü ve izmir üniverstesi kazandı maalsef yolumu ayırdım onla
biraz komik durum ama napim çok sevıyordum beeee :confused: izmirde yazık olcak
Post automatically merged:

Kanka kendine ne kadar kapanık olursan arkadaşında o kadar az olur.
etrafta insan yok mahallede vs okuldakiler desen herkes kendi ortamı falan

Geri