Neler Yeni

Neden bu şarkı destekleniyor?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Dostlar ekteki şarkının hiçbir güzel yanı olmamasına rağmen neden YouTuber’lar falan destekliyor? Amaç ne? Çok kötü bir şarkı. Şarkıda zula’nın saçma sapan silahlarını sayıyor bi de Mardin diyor sadece. Ha bi de çok abartı AutoTune var onu da unutmayalım. Peki neden destekleniyor anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.

delimine nin kardeşi olmasa dinlenmiycek kişi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
pr çalışması

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
İzlerken gerçekten utandım. Şarkıyı bilmiyordum daha önce duymadım bile, ne amaçla çıkartıldığında bilmiyorum (reklam vs.) fakat kişisel olarak çıkarttıysa gerçekten çok kötü. Şarkının hitap edebileceği yaş aralığı 7 ile 15 arası fazlası değil. Yetenek desen yeteneğe dair pek bir şey göremedim zira autotone sağ olsun. İşin komik tarafı bu tarz şarkıları yerince çıkıp açıklama yaparlar ''Biz icraat gösteriyoruz onlar sadece kötülüyor'' vb. tarzda. Kardeşim bu icraat değil bu para. Sen burada yeteneğini değil paranı konuşturmuşsun. İşin komik bir diğer tarafı ise 2 günde 1M'a yakın izlenmiş olması. 3 hafta önce Anadolu Rock'un en büyük temsilcilerinden olan Pentagram Sur adlı yeni bir parça çıkarttı ve daha izlenmesi 120K. Bir şey diyemiyorum yeteneksiz insanları ünlü edipte bir süre sonra sosyal medyada ''neden bu insanlar ünlü oluyor ki?'' gibi yakarışlara devam.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Dostlar ekteki şarkının hiçbir güzel yanı olmamasına rağmen neden YouTuber’lar falan destekliyor? Amaç ne? Çok kötü bir şarkı. Şarkıda zula’nın saçma sapan silahlarını sayıyor bi de Mardin diyor sadece. Ha bi de çok abartı AutoTune var onu da unutmayalım. Peki neden destekleniyor anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.

Fenomen tanıdık kişi + reklam + reklama verilen yüksek sayılar = Berbat ötesi şeylerin karşımıza çıkıp hype alması

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Top Bottom