Neden Darboğaz Alıyorum

ısı değerlerine baktınız mı ?
Ekran görüntüsü 2025-04-05 214939.jpg
Ekran görüntüsü 2025-04-05 215442.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu girişte sag altta indirilen bir şey vardı indirdinmi onu
hayır hocam görmedim

Dostlar 2 ay kadar önce darboğaz yapıyo diye işlemcimi değiştirdim. R5 2600 den R5 5600 e geçtim uzun zamandırda öyle pc kastıracak bir oyun oynamıyodum. Bugun The Last Of Us 'ı indirip, klasik ayarlarımı yapıp oyuna girdim ama oyun bir anda fps dropu vermeye başladı. açıp kapattım sonra msı afterburnerdan baktım, gpu %90 üstü çalışırken cpu %50 lerde dolanıyodu. Sizce sebebi ne

GPU: A770
CPU: R5 5600
Herşeyini güncellemen lazım özellikle ekran kartının driverını herşeyi son driverlara göre optimize etmişler

Herşeyini güncellemen lazım özellikle ekran kartının driverını herşeyi son driverlara göre optimize etmişler
Hepsi güncel hocam daha bugün oyuna girmeden önce güncelledim.

Aslında oyun şuan biraz düzelmeye başladı. 2sn de bir drop girmiyo ama 30 FPS alıyorum bu PC ile daha fazla almam gerekmez mi

oyun gölgelendirmesi tamamlan dımı %100
Evet hocam

Hepsi güncel hocam daha bugün oyuna girmeden önce güncelledim.

Aslında oyun şuan biraz düzelmeye başladı. 2sn de bir drop girmiyo ama 30 FPS alıyorum bu PC ile daha fazla almam gerekmez mi

Evet hocam
Grafiklerini ve oyuna girmek içim üstüne tıkladığmızda bir resim çıkıyor ya orda seçenekler yazar ordaki ayarları atarmısın

Grafiklerini ve oyuna girmek içim üstüne tıkladığmızda bir resim çıkıyor ya orda seçenekler yazar ordaki ayarları atarmısın
Uğraşıp ayar yapmadım düz hazır ayarlardan yükseği kullanıyorum. Hangi resim hocam onu anlayamadım

Uğraşıp ayar yapmadım düz hazır ayarlardan yükseği kullanıyorum. Hangi resim hocam onu anlayamadım
Oyuna tıkladığmızda oyuna girmek içim oyna diyoruz ya ordan bahsediyorum seçenekler kısmı var orayı at ve grafik yapmak zorundasın o oyun için ben rx 6800le takılmadan oynamak için 1 gün grafikle uğraştım

Oyuna tıkladığmızda oyuna girmek içim oyna diyoruz ya ordan bahsediyorum seçenekler kısmı var orayı at ve grafik yapmak zorundasın o oyun için ben rx 6800le takılmadan oynamak için 1 gün grafikle uğraştım
Ekran görüntüsü 2025-04-05 222746.jpg
Ekran görüntüsü 2025-04-05 222800.jpg

%1 ve binde bir fps degerlerini paylaşır mısınız drop olup olmadığı daha net anlaşılır bu yolla

A770 ile 2k oynadığın için normal değlmi 30fps alman ağır bir oyun bu 1080p çek ve bazı ayarları orta yap

Dok kalitesi ve filtrelemesi yüksekte kalabilir diğerlerini değiştirsen yeter
monitörüm 2k o yüzden 2kda oynuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok