Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam teşekkürler valla çok yardımcı oldun kendi ayarlarını atabilir misinTamam 1080p çekmek lazımmış o sistem için
hocam teşekkürler valla çok yardımcı oldun kendi ayarlarını atabilir misinTamam 1080p çekmek lazımmış o sistem için
5600 işlemci varken bende de oyun başlarında balkonlu bir yer vardı, kart kullanımı yarıya düşüyorduDostlar 2 ay kadar önce darboğaz yapıyo diye işlemcimi değiştirdim. R5 2600 den R5 5600 e geçtim uzun zamandırda öyle pc kastıracak bir oyun oynamıyodum. Bugun The Last Of Us 'ı indirip, klasik ayarlarımı yapıp oyuna girdim ama oyun bir anda fps dropu vermeye başladı. açıp kapattım sonra msı afterburnerdan baktım, gpu %90 üstü çalışırken cpu %50 lerde dolanıyodu. Sizce sebebi ne
GPU: A770
CPU: R5 5600
Benim ayarlarım 2k amahocam teşekkürler valla çok yardımcı oldun kendi ayarlarını atabilir misin
valla 1080 deyken drop daha kötü oldu 2k ya çekince daha iyi sen atBenim ayarlarım 2k ama
Dur hocam forzadayım yarış bitsin atayımvalla 1080 deyken drop daha kötü oldu 2k ya çekince daha iyi sen at
Problem değil hocam istediğin zaman atarsın. Kusura bakma senide uğraştırdım akşam akşam, iyi oyunlar sana.Dur hocam forzadayım yarış bitsin atayım
Valla 25dk sürdü vicdansız atıyorum bekleyinProblem değil hocam istediğin zaman atarsın. Kusura bakma senide uğraştırdım akşam akşam, iyi oyunlar sana.
Problem değil hocam istediğin zaman atarsın. Kusura bakma senide uğraştırdım akşam akşam, iyi oyunlar sana.