Neler Yeni

Neden Galatasaraylılar Hep UEFA Kupasından Savunurlar(artık yazmayın yeter)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Maç eksiğiyle bile 2 puan fark görüyorum ben :D
3 sene geriden geliyonuz 12 sene ziraattan geridesiniz süper kupada öndeyiz avrupada öndeyiz arkada önümüzde veya altımızda olduğunuz tek pozisyonu burda söylemeyeyim :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fenerli olmakta zor. Övünecek bir şey de bulamıyorlar. Neyse daha da konuşup sizi zora sokmak istemem son olarak şu şurada kalsın.
YETER ARTIK KARDEŞİM AKGA İSTEMİYORUM SİZ KAVGA ÇIKARIYORSUNUZ YETER YA BIKTIM YA TÜRK FUTBOLU KADAR CEHENNEM YOK YOK
YETER YA Bİ KERE NORMAL SPOR KONUŞAMIYACAKMIYIZ YADEMEK İSTEDİĞİMİ OKUYUN TAMAM MI
GÖZLÜKLERİİZİ DE ALNI VE OKUYUN
UEFA KUPASINI KAVGALARA ALET EDİLMESİ GÜZEL BİR ŞEY DEĞİL
ANLADINIZ MI

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çoğu fgenerli
aralarında ben yokum ben 1 kere bile beşiktaşı küçümsemedim öyle diyenler kendileri düşünsün onlar bi kere haksız ama siz?
siz gelmiş geçmiş en aşağılayıcı takım taraftarısınız. en haksız olan da sizsiniz.
yaşın kaç senin biraz önce bir yorumunu okudum "ne kardeşi ya şikecilerle kardeş mi olacam bide" diye. olum fenerliler terörist mi lan galatasaraylılar da türk fenerlilerde onlarda müslüman onlarda müslüman (genellikle) neyin derdindesin sen?
acil doktora git.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aralarında ben yokum ben 1 kere bile beşiktaşı küçümsemedim öyle diyenler kendileri düşünsün onlar bi kere haksız ama siz?
siz gelmiş geçmiş en aşağılayıcı takım taraftarısınız. en haksız olan da sizsiniz.
yaşın kaç senin biraz önce bir yorumunu okudum "ne kardeşi ya şikecilerle kardeş mi olacam bide" diye. olum fenerliler terörist mi lan galatasaraylılar da türk fenerlilerde onlarda müslüman onlarda müslüman (genellikle) neyin derdindesin sen?
acil doktora git.
ben nefret ediyorum çünkü bu konuda çok ezildim
32 kişilik sınıfta 26 sı gs liydi ve hep benimle uğraşırlardı o günden beri futbol kavgası yapmam

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
KAWGA yok.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
YETER ARTIK KARDEŞİM AKGA İSTEMİYORUM SİZ KAVGA ÇIKARIYORSUNUZ YETER YA BIKTIM YA TÜRK FUTBOLU KADAR CEHENNEM YOK YOK
YETER YA Bİ KERE NORMAL SPOR KONUŞAMIYACAKMIYIZ YADEMEK İSTEDİĞİMİ OKUYUN TAMAM MI
GÖZLÜKLERİİZİ DE ALNI VE OKUYUN
UEFA KUPASINI KAVGALARA ALET EDİLMESİ GÜZEL BİR ŞEY DEĞİL
ANLADINIZ MI
Öncelikle caps kapat. Kavga falan yok burada saçma sapan bir konu açmışsın gelmiş burada ağlıyorsun. Aldığımız Türkiye'de tek olan kupayla da övünemeyeceksek vay bizim halimize.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom