Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Sende saçmalama bende Galatasaraylıyım ama böyle şeyler demene gerek yok.allah her fenerliye nasip etsin hak ediyor şikeciler
Sende saçmalama bende Galatasaraylıyım ama böyle şeyler demene gerek yok.allah her fenerliye nasip etsin hak ediyor şikeciler
Yoo onla alakası yok kendini full yücelt avrupa kupası diyince çöp deYAŞAMAYI HAKETMİYORUM BEN ÖLDÜRÜN FENERL,LERİ
GS LİLE ÜSTÜNDÜR
FB LİLER ALT IRKTIR ASIN FENRLİLERİ HATTA ALLAH BENİM BELAMI KANKA
TMM MI
SEN ÜSTÜNSÜN BEN EN ALT STATÜYÜM TMM MI
Konuya çok bakmadım nasıl buraya kadar geldiYAŞAMAYI HAKETMİYORUM BEN ÖLDÜRÜN FENERL,LERİ
GS LİLE ÜSTÜNDÜR
UEFA KUPASI KAVGALARA ALET EDİLMEMELİAvrupa kupalarını çok küçük görüp burda senin gibiler batırdı diyesun komik
Fenerbahçe leğine verilen her karar1 tane hatalı karar göstersene bana
ULAN YETER
Bİ SUS ARTIK
GS MÜQQEMMEL TÜRK FUTBOLU GS İDER FENER BERBATTIR BJK BERBATTI AL DUYMAK İSTEDİĞİN AL GİT ARTIK KONUDAN NEFRETLİK İNSAN
GİT ARTIK
SENİN GİBİLER BATIRDI BU FUTBOLU
OKUYAMADIYSAN DİYE BÜYÜK YAZDIM BU SEFER
Sen kafayı yemişsin. Gel yol yakınken Galatasaraylı ol az gözün kupa görsün de kendine gel.ALLAH BENİM BELAMI KANKA TMM MI
Fenerbahçe leğine verilen her karar
tmmUEFA KUPASI KAVGALARA ALET EDİLMEMELİ
OKU BUNU BAK ALTINI ÇİZİCEM AYNI 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ANLATIR Bİ OK
BAK
SİZİN OLMA UEFA KUPASI AMA SİZ ALET ETMEK KAVGALAR BU OLMAK KÖTÜ ANLADIN MI
YOKSA DAHA DA BASTİ ANLATIRIM
Bazı Galatasaraylılar yüzünden hani şu GAYIK 12 (GYK12) varya ondan dolayı.Konuya çok bakmadım nasıl buraya kadar geldi
Erzurumspor > AllGS TS BJK FB bilmem ama Ligde BENCE en iyi takım Bursaspordur. (O da gitti.)