Neler Yeni

Neden Gamepower türevi markalar alınmamalı?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar ben şahsen gamepower a bırakın 400 tl 20 tl bile sebebi ise klavyelerinin basmama sorunu ve bunu 1-2 kişi yaşamıyor maalesef Bence GP den UZAK DURUN sizde görüşlerinizi objektif bir şekilde belirtebilirsiniz

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Eskiden klavyeleri f/p ve güzeldi fakat yeni üretimlerde yaşanan bol bol sorunlardan dolayı önerim almamanız. Özellikle klavye tarafında ReDragon, Trust gibi markalar olduğu için daha da uzak durulmalı

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Yay sesinde var +olarak Logitech gibi markadada bu sorunlar oluyor ben markaya göre değil ürüne ve ürün kalitesine göre yorumluyorum

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Eskiden çıkarttığı klavyeler olsun ürünler olsun bugüne göre daha iyiydi.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden klavyeleri f/p ve güzeldi fakat yeni üretimlerde yaşanan bol bol sorunlardan dolayı önerim almamanız. Özellikle klavye tarafında ReDragon, Trust gibi markalar olduğu için daha da uzak durulmalı
Ben şahsen klavye araştırırken birsürü klavyeyi tanıdım Saber,Warlock,Ogre hepsi hakkında şikayet vardı bütçemi 400 e yükselttiğim halde doğru düzgün bir klavye bulamamıştım Trust 890 haricinde ama tasarımı sevmediğim için almamıştım sonra ise 420 TL ye Redragon indrah aldım çok memnunum

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Yay sesinde var +olarak Logitech gibi markadada bu sorunlar oluyor ben markaya göre değil ürüne ve ürün kalitesine göre yorumluyorum
Genel olarak james eşşek ve gp almamaya bakın

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür markaların her ürünü neredeyse sıkıntılı özellikle yeni üretimler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel olarak james eşşek ve gp almamaya bakın
Bence bu bütçelerde 3 marka alınmalı Redragon Trust Ve Monster

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
9 aydır gamemax mekanik klavye kullanıyorum. 144 liraya aldım. hala bozulmadı. outemu mavi switch var. fena değil. bozulsa da daha güzel bir şey alsam diye hoyrat kullanıyorum ama sağlam çıktı.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
9 aydır gamemax mekanik klavye kullanıyorum. 144 liraya aldım. hala bozulmadı. outemu mavi switch var. fena değil. bozulsa da daha güzel bir şey alsam diye hoyrat kullanıyorum ama sağlam çıktı.
Sizinkinin sağlam çıkmasına sevindim ama genelde bu markaların ürünleri sağlam olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,483
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom