Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Birazdan ben linçlicem, ama öncesini bilmiyom.Kim seni linçledi?
Birazdan ben linçlicem, ama öncesini bilmiyom.Kim seni linçledi?
Hocam kendimden bahsetmiyorum ki şu ana kadar bana yapılan yorumların herhangi birinde öyle bir şey de görmedim. Sadece sistem toplama konumda 1 kişi alay etmişti sanırım onu da aldırış etmedim. Keşke kendimden bahsetmediğimi 3 kere söylememe rağmen @Sternog da anlasa...Kim seni linçledi?
Sen mesaj mı yazardın olmBirazdan ben linçlicem, ama öncesini bilmiyom.
Sadece milleti linçlemek için yazıyorum. (!)Sen mesaj mı yazardın olm
1 kişi alay etmişti
yapıyorsunuz
Herhangi bir konunun linkini atar mısın?Hocam kendimden bahsetmiyorum ki şu ana kadar bana yapılan yorumların herhangi birinde öyle bir şey de görmedim. Sadece sistem toplama konumda 1 kişi alay etmişti sanırım onu da aldırış etmedim. Keşke kendimden bahsetmediğimi 3 kere söylememe rağmen @Sternog da anlasa...
Linçleyen, boş mesaj atanları raporlarsanız cezalarını veririz.Hocam kendimden bahsetmiyorum ki şu ana kadar bana yapılan yorumların herhangi birinde öyle bir şey de görmedim. Sadece sistem toplama konumda 1 kişi alay etmişti sanırım onu da aldırış etmedim. Keşke kendimden bahsetmediğimi 3 kere söylememe rağmen @Sternog da anlasa...
Ben yeniyim daha şurada 2 konu açmışım ve ayrıca daha önceden hesabı o kadar çok fazla utandırdı ki insanlar artık tüm bilgileri silip yeni bir hesap açmak zorunda kaldım.e sen kendinle çekişiyon ya da a1 türkçe
Sana ne kadar anlatsam anlamayacaksın...
yazıkaynen kardeşim aç kapıyı aras kargo , bende Abdullah'ım smurf hesabım çar kasıyorum
üzgün olwakyazık
Hocam şimdi çıkıp konularda linçleyen insanları mı arayayım? Sadece çok denk geldiğimi biliyorum gezerken fakat artık raporlayacağımdan emin olabilirsinizKim linçledi bir söylesen keşke.