Neler Yeni

Neden Java tercih ediyorum?

ikista

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hakan YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Programalama Dilleri, Yazılım
Grafiğin kodu leetcode sitesindeki 1431 nolu soru çözümleri için kullanıldı.

neptün yüksel

80+ Bronze
Grafiğin kodu leetcode sitesindeki 1431 nolu soru çözümleri için kullanıldı.
Şimdi bir sürü ama bir sürü çözüm yolu var. Hangisine göre referans alındığını bilmiyorum. C#'ın çok az kullanıpta Java'nın çok kullanıldığı bir durum olmaması lazım yani. İkisi de ikiz kardeş gibi aslında :D.
Genel olarak çok bir değişken kullanılmamış. Döngüler var ve bir sürü ama bir sürü çözüm yolu var.
Tabi bir de en çok kullanılan dil ezici farkla Java olmuş :D.

Java seviliyorsun adamım.

The Semih

80+ Gold
Minecraft'ta neden Java dan C++ geçildi peki ? Minecraft java edition sürünüyor şuan yeni versiyon aldı başını gitti.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Muhtemelen programlamaya yeni başladın ve Java'nın kendi reklamını aynen aktardın. 6 ay sonra da Python veya PHP ye geçersin ve översin.

Söz diziminin kısa olması çok önemliyse Basic başı çeker. Optimizasyon önemliyse Pascal veya C önde gider.

Java desteklediği donanımlar konusunda öncüdür. Ve arkasında dev bir şirket var.

Ama Microsoft tarafından kösteklenen bir dil olduğu için, en yaygın Platform'da nedensiz sorunlar yaşayabilirsin.

neptün yüksel

80+ Bronze
Muhtemelen programlamaya yeni başladın ve Java'nın kendi reklamını aynen aktardın. 6 ay sonra da Python veya PHP ye geçersin ve översin.
Hayır çok uzun yıllardır kullanıyorum ve çok uzun yıllardırda insanların çok sevdiği, çok kullandığı bir dil.
Ayrıca çok iyi C#'da bilirim. Java ile Net FrameWork içinde bulunan C#, ikiz kardeş gibi.

Sorunda yaşamadım hiç. Günde 7 saat Linux kullanırım, 3 saatte Windows kullanırım bir sorun yaşamadım hiç Java ile.

Son düzenleme:
Top Bottom