Rexpow
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 55
- İsim
- Yusuf
Merhabalar arkadaşlar uzun bir süre sonra bir ilişki yaptım bu mesajım tabii ki bütün kadınları içermiyor fakat benimde sınavım buysa demekki bana böyleleri denk geliyor neyse hadi başlayalım.Bir kadınla tanistim gördüğüm bütün herkesten masum biriydi daha önce 1 kez ilişkisi olmuştu 1 yıl sürmüş onunlada hiçbir şekilde cinsellik yada yakinlasma olmamiş.Hersey güzel gidiyordu evlenecegimiz yaşlara karar verdik 28-29 demiştik daha üniversite okuyoruz.Bu ay benim için çok çalkantılı geçti okulum uzadı,sürekli kendisiyle tartisiyorduk anlasamamalar oluyordu ama birbirimizi çok seviyorduk en azından ben öyle sanmıştım.Gecen hafta bolu yangını ve ülkenin gidişatından dolayı ülkede kalmak istemediğimi bu ülkede çocuk büyütmek istemediğimi söyledim ilişkinin başlarındayken kendiside benimle aynı fikirdeyken şimdi ise fikri degismiş kendisinin üniversitede son senesi benim 2 senem daha var bana dediki ben bu ülkeden gitmek istemiyorum ailemi bırakmak istemiyorum.Ben ailesini bıraksın demiyorum sadece yine gelir görür o işi çok duygusallastiriyordu daha sonrasında kendisi bana ben 24 25 yaşlarında evlenmek istiyorum dedi ama ben zaten 22 yaşımda mezun oluyorum ailem çok varlıklı biridir çok şükür ama onların parasıyla değilde kendi paramla evimi dugunumu yapmak istiyorum bunun içinde bana 28 29 a kadar vakit tanımasını istedim benim yaşım 21 benim için bekleyemezmisin dedim ailem beni çok sıkıştırıyor dedi yani hangi devirde yaşıyoruz dedim yeri gelince aileni bagzi konularda sustuyorken şimdi bu konularda susturamoyormusun dedim konu sadece ailem değil ben o yaşa kadar beklemek istemiyorum dedi bende benim için bekliyceksin ama dedim beklemez misin dedim hayır dedi olucaksa 24 25 yoksa olmasın dedi bu devirde benim gibi veya durumu düşük insanların bu yaşlarda evlenmesi için üniversite okumamasi lazım 18 den birikim yapması lazım buda benim için imkansız dedim ben okulumu okuyorum dedim.Anladim ki aşk bile parayla yürüyormuş bunu hiçbir zaman fark etmedim sonradan anlıyorum ki o bana değil götürdüğüm mekanlara bindiği arabalara aşik olmuş bana değil.Ben şunu anladım insan önce kendi hayatini kurtarmali sonra kız her türlü gelir zaten.Peki ya sizce size göre ne yapmaliyim