Neler Yeni

Neden mi AMD ekran kartı alanlar parasını çöpe atmış oluyor

kadirgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir
pro versiyon driver kullandığım zaman bende yoktu, adrenalinde varmış, o maddeyi silelim o zaman geriye kalan 9 madde için mantıklı açıklaması olan varsa buyursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
sanırım yalanın patladı :D ısınma sorunu haricinde de bir çok driver sorunu vs yaşamışsın
Bana yalancı ithafında bulunmadığını espri olsun diye söylediğini düşünüyorum 😃. Alan arkadaş talihsizmiş ne diyelim yukarıda yazdım şans işidir. 😃

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,694
İsim
Selim
Param varsa tabii Nvidia alırım 👍 bütçesi olan adam neden AMD alsın 😄 rtx4090 48k civarına kampanya ile düşmüştü fiyat konusunda iyi 👍 AMD kim nvida gibi şirketin belki tuvalet bütçesi kadar şirket değeri olan bir firma parası olan AMD ekran kartı niye alsın hahaha komik insanlar Türkiye de ekonomik sıkıntı yüzünden alabildikleri tek kart AMD olunca namuslari gibi koruyorlar ama gerçek diye bir şey var oda parası olan nvida alır 👍 AMD ilk önce Steam top 20 listesine girsin globalde.

Son düzenleme:

batuu123

80+ Bronze
Shadow Play var, yapay zeka desteği de var. Daha çok ısınıyor kısmında kahkaha attım aşırı bilgisizce bir tespit, alakası yok. Nvidia Ansel'i sen bile hayatında 2 kereden fazla kullanmamışsındır, dolu görünsün diye yazdığın belli. En çok hak verebileceğim kısım ışın izleme performansı kısmı.
shadow playe rakip relivesi var lakin bandicam bile daha az fps kaybı ile kaydediyor oyunları

daha çok ısınıyor kısmı eski modeller için geçerli 6000 serisi üstü için değil

yapay zekası olsa bile yetersiz o yüzden path tracing, frame gen performansında geride

anseli cyberpunkta aktif olarak kullanıyorum amd de olmaması üzücü

ışın izleme konusunda aynı fikirdeyiz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,897
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
shadow playe rakip relivesi var lakin bandicam bile daha az fps kaybı ile kaydediyor oyunları

daha çok ısınıyor kısmı eski modeller için geçerli 6000 serisi üstü için değil

yapay zekası olsa bile cuda çekirdekleri falan yetersiz o yüzden path tracing, frame gen performansında geride

anseli cyberpunkta aktif olarak kullanıyorum amd de olmaması üzücü

ışın izleme konusunda aynı fikirdeyiz
Relive diye bir şey yok artık. Ayrıca yıllardır kayıt için kullanıyorum FPS'e de bir gram etkisi yok kalitesi de gayet düzgün, Nvidia'dan hiçbir farkı yok. Daha çok ısınıyor kısmı en az bi 4-5 yıl için geçerli olamaz çünkü AMD kartların güç tüketim değerleri daha düşük 1-2 istisna model hariç.

batuu123

80+ Bronze
Param varsa tabii Nvidia alırım 👍 bütçesi olan adam neden AMD alsın 😄 rtx4090 48k civarına kampanya ile düşmüştü fiyat konusunda iyi 👍 AMD kim şimdi küfür de etmek istemiyorum nvida gibi şirketin belki tuvalet bütçesi kadar şirket değeri olan bir firma parası olan AMD ekran kartı niye alsın hahaha komik insanlar Türkiye de ekonomik sıkıntı yüzünden alabildikleri tek kart AMD olunca namuslari gibi koruyorlar ama gerçek diye bir şey var oda parası olan nvida alır 👍 AMD ilk önce Steam top 20 listesine girsin globalde.
ya bi de bu insanlar eminim ekran kartına gelince amd fanboyu olup konu telefona gelince appleye 3 katı para bayılıyorlardır :D android tarafında 3 kat ucuza daha iyi telefonlar varken.. işlerine geldiği gibi savunuyorlar firmaları, ben burada haklı 10 madde sunmuşum adam bana hala fiyattan konu açıyor anlamıyorum. şuan da piyasada 7700xt ile 4070li sistemler aynı fiyatlara satılıyor kimse size gidin tek tek alın demiyor ki kartları :D kaç kişi tekli alıyor sanki..

1- DRİVERİ VE YAZILIMI ÇOK KÖTÜ HEP SIKINTILI
2- DLSSYE RAKİP TEKNOLOJİSİ YOK FSR 3 BİLE 2 TANE OYUNDA ANCA VAR
3- REFLEX VE RAY TRACİNGİ NVİDİANIN YARISI KADAR BİLE İYİ DEĞİL
4- PATH TRACİNG DESTEKLEMİYOR YAPAY ZEKASI YOK
5- OYUNLARDAN BAN YEDİRTİYOR (CSGO ANTİLAG MEVZUSU)
6- DAHA ÇOK ISINIYOR VE MODELLERİ ÇOK AZ
7- 2. ELDE SATIŞINDA ANDROİD GİBİ HEMEN DEĞER KAYBEDİYOR
8- RENDER, PHOTOSHOP GİBİ ŞEYLERDE REZALET, NVİDİA 5 ADIM ÖNDE
9- SHADOWPLAY YOK, OYUN İÇİ KAYIT PERFORMANSI PEK İYİ DEĞİL FPS DÜŞÜRÜYOR
10- NVIDIA ANSEL, NVIDIA BROADCAST, NVIDIA STUDIO GIBI EKSTRA OZELLIKLERIN HICBIRI YOK

SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK DAHA FAZLA EKSİ VAR, NVİDİA HER TÜRLÜ TOKATLAR. 3 KURUŞ FAZLA OLSUN TAŞ GİBİ OLSUN
Famboyluk yapma olaya objektif bak. tabii ki Nvidia kartlar çok daha iyi bende nvidia kullanıyorum ama fiyatlarıda bir o kadar iyi amd kartlar yarı fiyatına. saydığın safsataların yarısı yanlış yaşın büyük ihtimalle 15 üstü değildir burda boşu boşuna insanlara çok bilmişlik taslama.

En İyi Cevap
3
NVDIA'nın AMD ye rakip olamadığı bir konu var mı sence kıral?

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Böyle bir konu açmanın amacı ne ? Zaten zibilyon tane amd - nvidia kıyaslama ve üstünlük konusu var. Kendi ruhunu tatmin etmek için mi açtın bu konuyu ?

batuu123

80+ Bronze
Relive diye bir şey yok artık. Ayrıca yıllardır kayıt için kullanıyorum FPS'e de bir gram etkisi yok kalitesi de gayet düzgün, Nvidia'dan hiçbir farkı yok. Daha çok ısınıyor kısmı en az bi 4-5 yıl için geçerli olamaz çünkü AMD kartların güç tüketim değerleri daha düşük 1-2 istisna model hariç.
ısınmayı çözmüş olsa bile model sayısı çok az, belli başlı 3-5 marka harici hiçbir marka amdye kart üretmiyor sadece nvidia üretiyor örnek galax

kayıt olayını çözdülerse ne mutlu, 3 yıl önce karantina dönemleri bandicam ile arasında 15 fps fark oluşuyordu relive zamanları çok kötüydü

yine de hala nvidiadan üstün olmasını geçtim üç beş maddede yaklaşabilmiş, daha çok yol alması lazım.. en az 3 yıl geriden geliyorlar

Böyle bir konu açmanın amacı ne ? Zaten zibilyon tane amd - nvidia kıyaslama ve üstünlük konusu var. Kendi ruhunu tatmin etmek için mi açtın bu konuyu ?
birisi neden nvidia kart alayım diye konu açmış orada milletin beyni yıkanmasın diye açtım amd alacak varsa da almasın hazır sistemlerde aynı fiyata nvidialı modeller var

Yaşı 15 elindeki nvidia kartın üstünlüğünü kanıtlamaya çalışmak için açmış sanki bilmiyoruz nvidanın daha iyi olduğunu amd çöp demeye çalışıyo arkadaşın yaşı epeyce küçük belliki

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
ısınmayı çözmüş olsa bile model sayısı çok az, belli başlı 3-5 marka harici hiçbir marka amdye kart üretmiyor sadece nvidia üretiyor örnek galax

kayıt olayını çözdülerse ne mutlu, 3 yıl önce karantina dönemleri bandicam ile arasında 15 fps fark oluşuyordu relive zamanları çok kötüydü

yine de hala nvidiadan üstün olmasını geçtim üç beş maddede yaklaşabilmiş, daha çok yol alması lazım.. en az 3 yıl geriden geliyorlar

birisi neden nvidia kart alayım diye konu açmış orada milletin beyni yıkanmasın diye açtım amd alacak varsa da almasın hazır sistemlerde aynı fiyata nvidialı modeller var
Doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki seni başka amd kötüleme konusunda görmüştüm. "İnşallah amd den başka kart kullanmazsın" demiştim ve zaten amd kullanıyorum demiştin. Ne sorun var kartında dediğimde bana psikolojik olarak sorun var gibi geliyor gibi bir cevap vermiştin. Çok emin değilim ama senin ismini hatırlıyorum o konuşmada.

batuu123

80+ Bronze
Doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki seni başka amd kötüleme konusunda görmüştüm. "İnşallah amd den başka kart kullanmazsın" demiştim ve zaten amd kullanıyorum demiştin. Ne sorun var kartında dediğimde bana psikolojik olarak sorun var gibi geliyor gibi bir cevap vermiştin. Çok emin değilim ama senin ismini hatırlıyorum o konuşmada.
evet ta kendisiyim ASHASHHAHAHAHA çok komiğime gitti konuşma şu an

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
açıkçası arkada ekranımda ki her şeyin son 20 dakikasını kaydeden bir teknoloji var ve oyunlarda ki önemli kısımları tek tuşla kayıt edip alabiliyorum oyunda da görüntü kalitesi çok önemli benim için o yüzden cyberpunkta path tracing açıyorum ve dlss kare oluşturma sayesinde 100fps üzeri oynayabiliyorum amd de aynı ayarlarda max 30fps alıyorsun kartı takıp dümdüz csgo valo oynayan adamın zaten işi olmaz saydıklarımla

seni seviyorum
bende seni cnm

Top Bottom