Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Neden mi yazık kafana? Neyse iyi geceler...
açıkçası arkada ekranımda ki her şeyin son 20 dakikasını kaydeden bir teknoloji var ve oyunlarda ki önemli kısımları tek tuşla kayıt edip alabiliyorum oyunda da görüntü kalitesi çok önemli benim için o yüzden cyberpunkta path tracing açıyorum ve dlss kare oluşturma sayesinde 100fps üzeri oynayabiliyorum amd de aynı ayarlarda max 30fps alıyorsun kartı takıp dümdüz csgo valo oynayan adamın zaten işi olmaz saydıklarımlaSana aynen katılıyorum. AMD aşağı AMD yukarı. OC falan yapmıyorum dümdüz oyuncuyum. Oyunun efektiymiş, görüntü kalitesiymiş, kayıt alamazmışım falan benim için önemli değil. Girerim orta ayara alıp oyunu oynar keyfime bakarım. Her gün konu açılıyor. 2 haftadır çok aktif olarak Asus ROG Strix RX6650 XT kullanıyorum. Isınma sorunu falan da yaşamadım kart gayet serin (Fanlar oyunu kapattığımda kısa süre sonra duruyor o kadar serin çalışıyor kart. (Başta bunun bir sorun olduğunu sanmıştım yeni kartlar böyleymiş )).
Uzun lafın kısası ben oyun oyniycam bütçem az diyip aldım. Şimdilik memnunum arkadaşlar.
seni seviyorumne anlatıyon çocuk
1 aydır konu açmıyordum (banlıydım)olm senin işin gücün yok mu niye böylesin tüm amd konularında varsın
Evet Beyler Bu Durumu Bilerekten Herkes .1- DRİVERİ VE YAZILIMI ÇOK KÖTÜ HEP SIKINTILI
2- DLSSYE RAKİP TEKNOLOJİSİ YOK FSR 3 BİLE 2 TANE OYUNDA ANCA VAR
3- REFLEX VE RAY TRACİNGİ NVİDİANIN YARISI KADAR BİLE İYİ DEĞİL
4- PATH TRACİNG DESTEKLEMİYOR YAPAY ZEKASI YOK
5- OYUNLARDAN BAN YEDİRTİYOR (CSGO ANTİLAG MEVZUSU)
6- DAHA ÇOK ISINIYOR VE MODELLERİ ÇOK AZ
7- 2. ELDE SATIŞINDA ANDROİD GİBİ HEMEN DEĞER KAYBEDİYOR
8- RENDER, PHOTOSHOP GİBİ ŞEYLERDE REZALET, NVİDİA 5 ADIM ÖNDE
9- SHADOWPLAY YOK, OYUN İÇİ KAYIT VEYA SON 20 DAKİKAYI TEK TUŞLA KAYDETME YOK OLANI DA FPS DÜŞÜRÜYOR
SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK DAHA FAZLA EKSİ VAR, NVİDİA HER TÜRLÜ TOKATLAR. 3 KURUŞ FAZLA OLSUN TAŞ GİBİ OLSUN
Dediğin oyunları yine oynuyorum ancak dediğin özellikler hakkında fikrim bile yok (!) . Ben oyunun hikayesine mekaniklerine odaklanan biriyim. Son 20 dakika ne yaptığımda önemli değil. Çok efsanevi sahnede olsa oyun bu aksın gitsin kayıt alıp tekrar izleyecek biri değilim. Bu kadar olumlu düşünmeme rağmen ben direkt koşulsuz önermiyorum. Nvidia kullansa da önermezdim çünkü bence teknoloji şans işidir. (Birazda bütçe)açıkçası arkada ekranımda ki her şeyin son 20 dakikasını kaydeden bir teknoloji var ve oyunlarda ki önemli kısımları tek tuşla kayıt edip alabiliyorum oyunda da görüntü kalitesi çok önemli benim için o yüzden cyberpunkta path tracing açıyorum ve dlss kare oluşturma sayesinde 100fps üzeri oynayabiliyorum amd de aynı ayarlarda max 30fps alıyorsun kartı takıp dümdüz csgo valo oynayan adamın zaten işi olmaz saydıklarımla
Mesaj otomatik birleştirildi:
seni seviyorum
Bu arada o özellik yıllardır var ama haberi yok.Dediğin oyunları yine oynuyorum ancak dediğin özellikler hakkında fikrim bile yok (!) . Ben oyunun hikayesine mekaniklerine odaklanan biriyim. Son 20 dakika ne yaptığımda önemli değil. Çok efsanevi sahnede olsa oyun bu aksın gitsin kayıt alıp tekrar izleyecek biri değilim. Bu kadar olumlu düşünmeme rağmen ben direkt koşulsuz önermiyorum. Nvidia kullansa da önermezdim çünkü bence teknoloji şans işidir. (Birazda bütçe)
(!) Anlamı nedir?Bu arada o özellik yıllardır var ama haberi yok.
pro versiyon driver kullandığım zaman bende yoktu, adrenalinde varmış, o maddeyi silelim o zaman geriye kalan 9 madde için mantıklı açıklaması olan varsa buyursunBu arada o özellik yıllardır var ama haberi yok.
Sana aynen katılıyorum. AMD aşağı AMD yukarı. OC falan yapmıyorum dümdüz oyuncuyum. Oyunun efektiymiş, görüntü kalitesiymiş, kayıt alamazmışım falan benim için önemli değil. Girerim orta ayara alıp oyunu oynar keyfime bakarım. Her gün konu açılıyor. 2 haftadır çok aktif olarak Asus ROG Strix RX6650 XT kullanıyorum. Isınma sorunu falan da yaşamadım kart gayet serin (Fanlar oyunu kapattığımda kısa süre sonra duruyor o kadar serin çalışıyor kart. (Başta bunun bir sorun olduğunu sanmıştım yeni kartlar böyleymiş )).
Uzun lafın kısası ben oyun oyniycam bütçem az diyip aldım. Şimdilik memnunum arkadaşlar.
Aslında açıklamamı yaptım. Dediklerinde haklısın ancak herkesin bütçesi yok. Olsa bile oyun oynamak için bu kadar paraların harcanmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Herkese eğlenceli forumlar ve iyi oyunlar dilerim.pro versiyon driver kullandığım zaman bende yoktu, adrenalinde varmış, o maddeyi silelim o zaman geriye kalan 9 madde için mantıklı açıklaması olan varsa buyursun
6.madde çok ısınıyor ne alaka benim karamurat xfx hiç bir oyunda 60c yi geçmiyor 6700xt kullanıyorum biyerden uydurmuşsunpro versiyon driver kullandığım zaman bende yoktu, adrenalinde varmış, o maddeyi silelim o zaman geriye kalan 9 madde için mantıklı açıklaması olan varsa buyursun
Shadow Play var, yapay zeka desteği de var. Daha çok ısınıyor kısmında kahkaha attım aşırı bilgisizce bir tespit, alakası yok. Nvidia Ansel'i sen bile hayatında 2 kereden fazla kullanmamışsındır, dolu görünsün diye yazdığın belli. En çok hak verebileceğim kısım ışın izleme performansı kısmı.pro versiyon driver kullandığım zaman bende yoktu, adrenalinde varmış, o maddeyi silelim o zaman geriye kalan 9 madde için mantıklı açıklaması olan varsa buyursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sanırım yalanın patladı ısınma sorunu haricinde de bir çok driver sorunu vs yaşamışsın
yani burada bütçeden bahsetmedim bütçe ayrı iki kart arasında ki özellik farkları vs ayrı herkes bütçeden vurmaya çalışıyor ama hazır sistemlerde nvidia sürümden daha çok sattığı için amd kartlı sistemlerle aynı fiyatlara satılıyor. bugün 4070li bir sistemi 7700xtli sistemle aynı fiyata istediğin teknoloji sitesinden satın alabilirsin. tek tek alım fiyatlarına bakmak saçmalık ki orada da 4060ti + dlss + frame gen açarak 7800xtnin önüne geçebilirsin aynı fiyataAslında açıklamamı yaptım. Dediklerinde haklısın ancak herkesin bütçesi yok. Olsa bile oyun oynamak için bu kadar paraların harcanmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Herkese eğlenceli forumlar ve iyi oyunlar dilerim.