Neler Yeni

Neden mi "Bireysel Silahlanma"?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
F2T-RuBWIAUw0nv

kısa ve öz. Bireysel Silahlanma Yaşatır!

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bireysel Silahlanma caydırıcıdır. Böyle bir şey olması çok zor.
%100 doğru gibi de görünse sadece iyi adam kötü adam şeklinde düşünemeyiz. Deli, manyak çok ve iyi de olsa kendini tutamayıp başka bir şeye dönüşebilecek insanlar da çok. Eline güç geçtiği gibi ona buna sallar kurşunu kendini tutmayı bilmeyen varsa. Silah olmadan da neler oluyor görüyoruz

Yani ne tamamen savunuyorum ne tamamen reddediyorum kesin bir cevabı yok bana göre bu konunun

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,435
İsim
Selim
Kendini tutamayacak adam yerdeki taşla masadaki makasla sopayla herhangi bir şeyle dahi seni öldürebilir o yüzden konuya ben de katılıyorum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,079
İsim
göksel yurtcan
önce hareket eden silahı patlatır önce kötü hareket ederse o patlatır silahı bu sizin dediğin argümam çok mantıksız

Kara*

80+ Silver
En sevdiğim ve katıldığım konulardan birisi lakin ülkemiz bu konuda aşırı şekilde sorunlu. Misal öteki ülkelerde olduğu gibi asla %100 kurallara uyan olmuyor bilinçli kişiler dışında, ve bu nedenle ya silah alımını bir süre sıkılaştırıyorlar veya cezalarını yükseltiyorlar, abi bizim ana sorunumuz herkes kendi eline ufak bir makine geçince yenilmez falan sanıyor. Özellikle bunlar kendisine çevresine asla fayda olmayan sadece boşu boşuna yaşayan bir şey artıkları oluyor, ne karşıdaki kişinin canı ne kendisinin canı umrunda değil. Hadi bunları geçtim kavga durumlarında baya sinirli bir halkımız var, yine aynı şekilde hiç değmeyecek bir şekilde boşu boşuna o anlık sinirle vuran aveller dolu. Kaçak silah olayına değinmek gerekirse artık 1k ve üstü gibi bir rakam ödeyip savcıya dahi çıkmadan elinizi kolunuzu sallayarak çıkabiliyorsunuz ciddi bir olayınız yoksa, + silah almak için sağlık raporu vs. olayları olsun doktor silah lafını duyduğu an bilerek seni oyalıyor veya sakal istiyor, e adam bunlarla uğraşmak yerine bu sefer kaçak silaha yöneliyor biraz işi biliyorsa zaten rahat vurur birilerini izi sürülmez kolay kolay.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
F2T-RuBWIAUw0nv

kısa ve öz. Bireysel Silahlanma Yaşatır!
Silah yasakken bile ülkede birsürü saçma sebepten birbirini bıçaklayan hatta döverek, zehirleyerek öldürenler var. Bu kişilerin eline bir de silah versek neler olur düşüneniyorum, iki aile birbirine düşman olsa ortalık CS:GO ya döner valla...

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ

Kara*

80+ Silver
Silah yasakken bile ülkede birsürü saçma sebepten birbirini bıçaklayan hatta döverek, zehirleyerek öldürenler var. Bu kişilerin eline bir de silah versek neler olur düşüneniyorum, iki aile birbirine düşman olsa ortalık CS:GO ya döner valla...
Yasak olmasına gerek yok zaten kanka işlerini kaçakla görürler yeter ki sağlam takım kursunlar :D.

Top Bottom