Neden Oyunları Kötü Oynuyorum?

Bende Aim alamam Ben genelde Yarış oyunları oynarım sanada tavsiye ederim Mount Blade serisinide öneririm

biraz sacma gelciek belki ama ben suan bilgisayarimda bulunan oyunlari en az 1 yildir oynuyorum valorant csgo fortine rainbow6 rust gibi gibi ama hepsini hala kotu oynuyorum ne yapmam gerek oyunlari iyi oynayabilmek icin 3 yildir lol oynuyorum 500 level oldum hala kotu oynuyorum ekipmanlarim onceden kotuydu simdi orta seviye ama sanki daha kotu oynuyorum dalga gecmezseniz sevirnim
Hocam herkes iyi oynuyacak diye bir şey yok,youtubeden oyun içi taktikleri izle hangi oyunu seviyorsan ona göre uygula onları ben onlarla plat 2 seviyesindeyim valorantta.

Oyunlar artık profesyonel oldu bol bol antrenman ve pratik yapman gerekiyor ve oyun bilgini geliştirmen lazım, okuman araştırman lazım. Mesela Lol'de normal maç atıp tüm karakterlere hakim olana kadar oynaman ve youtube vs gibi yerlerden iyi oyuncuları izliyip onların taktiklerini kopyalaman lazım. Valo Cs gibi FPS oyunlarında Antrenman modunda sürekli aim çalışman lazım yoksa düz direk oyuna girip oynarsan kendini çok geliştiremezsin. Maçlar zaten senin yeteneklerini sergilediğin yer önceden bi çalışman yoksa oyun sırasında anime anakarakterleri gibi güçlenemezsin.

Lolde 500 lvl olup kötü mü oynuyorsun. Bu biraz saçma geldi. Aslında oyun bilgisi çok önemli

Herkesin yeteneği farklıdır FPS oyunları bırak bence bunu dert ediyorsan keyif alabileceğin oyunlara yönel

csgo aim antrenmanı yap croshairini kendine gore ayarla ve ekran formatını 4:3 1024x768 yap daha iyi oynarsın
csde 16:9 1920x1080 oynuyorum nova 3 üzerine çıkamadım daha denemeyli miyim

1659875727008.png

kilit nokta şudur: sen çok saat harcadın son levele geldin ama iyi değilsin demek ki taktik konusunu kavrayamamışsın. bu tarz rekabetçi oyunlarda rakibini ilk görecek şekilde pozisyon alman gerek. strateji kurman lazım amma ses kasarak amma haritadaki konum ile amma ekipmanlarla.

kazanmaya değil eğlenmeye oyna sadece, kaybetsen bile.

belki aim in kötüdür belki oyun bilgin azdır belki oynadıgın oyunlar sana göre degildir uzun zamandır oynuyorum demissin belkide farklı oyunlarda daha iyisindir

Geri