Sagittarius
80+ Silver
Bende Aim alamam Ben genelde Yarış oyunları oynarım sanada tavsiye ederim Mount Blade serisinide öneririm
Hocam herkes iyi oynuyacak diye bir şey yok,youtubeden oyun içi taktikleri izle hangi oyunu seviyorsan ona göre uygula onları ben onlarla plat 2 seviyesindeyim valorantta.biraz sacma gelciek belki ama ben suan bilgisayarimda bulunan oyunlari en az 1 yildir oynuyorum valorant csgo fortine rainbow6 rust gibi gibi ama hepsini hala kotu oynuyorum ne yapmam gerek oyunlari iyi oynayabilmek icin 3 yildir lol oynuyorum 500 level oldum hala kotu oynuyorum ekipmanlarim onceden kotuydu simdi orta seviye ama sanki daha kotu oynuyorum dalga gecmezseniz sevirnim
pocket sage tek kişiye atıoPocket sage
csde 16:9 1920x1080 oynuyorum nova 3 üzerine çıkamadım daha denemeyli miyimcsgo aim antrenmanı yap croshairini kendine gore ayarla ve ekran formatını 4:3 1024x768 yap daha iyi oynarsın
Niyeki bunun ne etkisi varcsgo aim antrenmanı yap croshairini kendine gore ayarla ve ekran formatını 4:3 1024x768 yap daha iyi oynarsın
Aimin mi kötü taktiksel olarak mı kötü oynuyorsunta
oyun bilgim var ama oyniyamiyorum cok intliyorum oyundaLolde 500 lvl olup kötü mü oynuyorsun. Bu biraz saçma geldi. Aslında oyun bilgisi çok önemli