Neler Yeni

Neden Oyunları Kötü Oynuyorum?

Sagittarius

80+ Silver
Bende Aim alamam Ben genelde Yarış oyunları oynarım sanada tavsiye ederim Mount Blade serisinide öneririm

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
biraz sacma gelciek belki ama ben suan bilgisayarimda bulunan oyunlari en az 1 yildir oynuyorum valorant csgo fortine rainbow6 rust gibi gibi ama hepsini hala kotu oynuyorum ne yapmam gerek oyunlari iyi oynayabilmek icin 3 yildir lol oynuyorum 500 level oldum hala kotu oynuyorum ekipmanlarim onceden kotuydu simdi orta seviye ama sanki daha kotu oynuyorum dalga gecmezseniz sevirnim
Hocam herkes iyi oynuyacak diye bir şey yok,youtubeden oyun içi taktikleri izle hangi oyunu seviyorsan ona göre uygula onları ben onlarla plat 2 seviyesindeyim valorantta.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,150
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Oyunlar artık profesyonel oldu bol bol antrenman ve pratik yapman gerekiyor ve oyun bilgini geliştirmen lazım, okuman araştırman lazım. Mesela Lol'de normal maç atıp tüm karakterlere hakim olana kadar oynaman ve youtube vs gibi yerlerden iyi oyuncuları izliyip onların taktiklerini kopyalaman lazım. Valo Cs gibi FPS oyunlarında Antrenman modunda sürekli aim çalışman lazım yoksa düz direk oyuna girip oynarsan kendini çok geliştiremezsin. Maçlar zaten senin yeteneklerini sergilediğin yer önceden bi çalışman yoksa oyun sırasında anime anakarakterleri gibi güçlenemezsin.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
Lolde 500 lvl olup kötü mü oynuyorsun. Bu biraz saçma geldi. Aslında oyun bilgisi çok önemli

Poseiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Niyazi Turan
Herkesin yeteneği farklıdır FPS oyunları bırak bence bunu dert ediyorsan keyif alabileceğin oyunlara yönel

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,646
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
csgo aim antrenmanı yap croshairini kendine gore ayarla ve ekran formatını 4:3 1024x768 yap daha iyi oynarsın
csde 16:9 1920x1080 oynuyorum nova 3 üzerine çıkamadım daha denemeyli miyim

The Batman

80+ Silver
1659875727008.png

TahinPekmez

80+ Silver
kilit nokta şudur: sen çok saat harcadın son levele geldin ama iyi değilsin demek ki taktik konusunu kavrayamamışsın. bu tarz rekabetçi oyunlarda rakibini ilk görecek şekilde pozisyon alman gerek. strateji kurman lazım amma ses kasarak amma haritadaki konum ile amma ekipmanlarla.

TamerKs

80+ Silver
kazanmaya değil eğlenmeye oyna sadece, kaybetsen bile.

Concevt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Berkay Burak Çifci
belki aim in kötüdür belki oyun bilgin azdır belki oynadıgın oyunlar sana göre degildir uzun zamandır oynuyorum demissin belkide farklı oyunlarda daha iyisindir

Top Bottom