Valoranttan örnek vereyim. Öncelikle düşük sens ve dpi hedef tutturmada önemli, ufak ufak düşürerek alıştır kendini. Kill odaklı oynama, mesela adam 3 kill alıyordur ama roundu satıyordur aldığı 3 killin hiçbir anlamı kalmıyor. 1-2 YouTuber takip et ve ara ara izle maçlarını, bak bakalım nasıl oynuyorlar nasıl taktikler izliyorlar. Ve oyunu oynarken satranç misali rakibinin yaptığı hamleyi tahmin edip ona karşı oynaman gerekiyor. Basit ve tahmin edilebilir bir oyuncu olursan rakip seni rahatlıkla alır. Tahmin edilemez bir oyuncu ol. Bir zaman sonra aim herkeste oluyor oyun bilgisi seni onların üstüne çıkarıyor.dusuk bronz silver gold die gidiyor
Usta çözümü bulursan bana da söylebiraz sacma gelciek belki ama ben suan bilgisayarimda bulunan oyunlari en az 1 yildir oynuyorum valorant csgo fortine rainbow6 rust gibi gibi ama hepsini hala kotu oynuyorum ne yapmam gerek oyunlari iyi oynayabilmek icin 3 yildir lol oynuyorum 500 level oldum hala kotu oynuyorum ekipmanlarim onceden kotuydu simdi orta seviye ama sanki daha kotu oynuyorum dalga gecmezseniz sevirnim
profesyonel oyuncuları takip et.biraz sacma gelciek belki ama ben suan bilgisayarimda bulunan oyunlari en az 1 yildir oynuyorum valorant csgo fortine rainbow6 rust gibi gibi ama hepsini hala kotu oynuyorum ne yapmam gerek oyunlari iyi oynayabilmek icin 3 yildir lol oynuyorum 500 level oldum hala kotu oynuyorum ekipmanlarim onceden kotuydu simdi orta seviye ama sanki daha kotu oynuyorum dalga gecmezseniz sevirnim
eğlenmeye başladığın an iyi oynuyorsun demektirbiraz sacma gelciek belki ama ben suan bilgisayarimda bulunan oyunlari en az 1 yildir oynuyorum valorant csgo fortine rainbow6 rust gibi gibi ama hepsini hala kotu oynuyorum ne yapmam gerek oyunlari iyi oynayabilmek icin 3 yildir lol oynuyorum 500 level oldum hala kotu oynuyorum ekipmanlarim onceden kotuydu simdi orta seviye ama sanki daha kotu oynuyorum dalga gecmezseniz sevirnim
4/3 oynarsan biliyorsundur ki karakterler genişliyo ben e bide öyle yapcsde 16:9 1920x1080 oynuyorum nova 3 üzerine çıkamadım daha denemeyli miyim
denicem4/3 oynarsan biliyorsundur ki karakterler genişliyo ben e bide öyle yap